Sari la conținut

Despărțire răsunătoare în showbiz. Artista a anunțat pe Facebook: „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, renunț!”

Încă o despărțire răsunătoare a fost anunțată pe rețeaua de socializare. Cântăreața și-a luat inima în dinți și a făcut anunțul.

Zilele trecute, Claudia Pătrăşcanu, actuala soţie a lui Gabi Bădălău, a anunţat pe Facebook că nu mai poate suporta traiul alături de bărbatul cu care este măritată din 2015.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soțul’……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut o nuntă fastuoasă în 2016, odată cu botezul primului băieţel. Un an mai târziu venea pe lume încă un copil şi toată lumea credea că au o căsnicie model. Realitatea, însă, era diferită de ceea ce lăsau să se vadă fotografiile postate pe reţelele de socializare şi mariajul pe care mulţi îl invidiau era, de fapt, un coşmar.

Sursă foto: Claudia Pătrășcanu Facebook

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel