vineri, noiembrie 27, 2020
Irina Lungu

Un caz halucinant a captat atenția oamenilor și a făcut înconjurul lumii. Este vorba de o fetiță de 11 ani, care reușise să învingă o boală cruntă.

Amelia Wood, în vârstă de doar 11 ani, învinsese leucemia. Însă destin sau nu, în drum spre școală, anvelopa unei mașini de teren a explodat chiar lângă Amelia și i-a curmat viața atât de greu câștigată!

Fetița este un suflet special, întrucât chiar și după moarte, a reușit un gest de mare noblețe, pe care mulți nu îl experimentează niciodată în viață. Amelia a devenit donator de organe și a reușit să salveze trei vieți de om, relatează metro.co.uk.

Mama fetiţei a declarat că fiicei ei, Amelia Wood, i-au fost prelevate cinci organe cu ajutorul cărora au fost salvate trei persoane, un pacient primind trei dintre ele.

Amelia a reuşit să învingă leucemia când avea cinci ani, după ce a fost bolnavă mai bine de doi ani. După ce s-a vindecat, ea s-a mutat alături de familia ei s-a mutat în Lincolnshire, Anglia.

În drum spre şcoală, fetiţa a fost lovită de un cauciuc desprins de la un SUV. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, dar la câteva ore după incident, familia sa a luat decizia de a îi dona organele, pentru a fi transplantate altor pacienţi.

Parteneri