Categories: Ştiri sănătate

DESTIN implacabil. După ce s-a vindecat de o boală CRUNTĂ, o fetiță de 11 ani SFÂRȘEȘTE tragic, dar reușește să salveze TREI vieți

Un caz halucinant a captat atenția oamenilor și a făcut înconjurul lumii. Este vorba de o fetiță de 11 ani, care reușise să învingă o boală cruntă.

Amelia Wood, în vârstă de doar 11 ani, învinsese leucemia. Însă destin sau nu, în drum spre școală, anvelopa unei mașini de teren a explodat chiar lângă Amelia și i-a curmat viața atât de greu câștigată!

Fetița este un suflet special, întrucât chiar și după moarte, a reușit un gest de mare noblețe, pe care mulți nu îl experimentează niciodată în viață. Amelia a devenit donator de organe și a reușit să salveze trei vieți de om, relatează metro.co.uk.

Mama fetiţei a declarat că fiicei ei, Amelia Wood, i-au fost prelevate cinci organe cu ajutorul cărora au fost salvate trei persoane, un pacient primind trei dintre ele.

Amelia a reuşit să învingă leucemia când avea cinci ani, după ce a fost bolnavă mai bine de doi ani. După ce s-a vindecat, ea s-a mutat alături de familia ei s-a mutat în Lincolnshire, Anglia.

În drum spre şcoală, fetiţa a fost lovită de un cauciuc desprins de la un SUV. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, dar la câteva ore după incident, familia sa a luat decizia de a îi dona organele, pentru a fi transplantate altor pacienţi.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

4 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

5 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

5 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

6 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

6 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia