Categories: Ştiri sănătate

Destinul tragic al fetei bune din Maria Mirabela: droguri, accident, viol. Cum a murit Gilda Manolescu la doar 34 de ani

Maria Mirabela, filmul copilăriei noastre. În 1981 se lansa în România unul dintre cele mai iubite filme pentru copii din România. Povestea celor două fetițe, una „bună” și una „rea”, au atins pentru totdeauna sufletele a mii de copii.

Cine nu cunoaștea la acea vreme povestea Mariei, a Mirabelei, a broscuței Oachi, a omizii Omide, a licuriciului Scăpărici, a Zânii Pădurii sau a lui Moș Timp? Maria Mirabela e o poveste pentru toată familia, regizat de Ion Popescu Gopo, cu personaje de poveste şi cu două fetiţe în rolurile principale.

Medeea Marinescu, fetița cea rea din Maria Mirabela, avea să o interpreteze pe Mirabela, iar Gilda Manolescu pe Maria, fetiţa cea bună, care era foarte protectoare cu vieţuitoarele animate.

Destinul tragic al fetei bune din Maria Mirabela: droguri, accident, viol

Și dacă Medeea Marinescu a devenit o actriță de succes, cunoscută și apreciată, de Gilda Manolescu nu s-a mai știut nimic. Nici măcar Medeea nu a mai comunicat cu partenera sa de platou după ce au terminat filmările.

Știa doar că, după premiera filmului Maria Mirabela, Gilda a plecat în Germania cu mama ei, care se măritase cu un neamț, și s-a stabilit acolo, renunțând definitiv la actorie.

În urmă cu câțiva ani, Medeea Marinescu a fost invitată la un talk-show la postul rus de televiziune NTV, „Stelele s-au reunit”, o ediție dedicată actorilor din cele mai populare filme pentru copii, potrivit Sputnik.md.

A fost momentul în care Medeea a aflat destinul tragic al Gildei Manolescu.

Ajunsă în Germania, Gilda a decis să urmeze o carieră tot în domeniul artistic, astfel că s-a dedicat baletului. Din păcate, și acest vis i s-a spulberat, un grav accident de circulație având să pună capăt dorinței tinerei de a performa pe cele mai importante scene ale lumii, ca balerină.

Potrivit mamei Gildei, fiica ei a avut o relație cu un băiat din cauza căruia a avut de suferit în acest grav accident de circulație, în urma căruia a fost nevoită să renunțe la dans.

Cum a murit Gilda Marinescu la doar 34 de ani?

Iubitul Gildei se pare că avea probleme cu drogurile, influențând-o și pe fată să consume substanțe interzise. Din aceste cauze, Gilda Manolescu era în pragul depresiei.

„Nu-l puteam suporta, simțeam că această relație nu se va termina cu bine. Era un narcoman și, din câte îmi amintesc, ambii erau drogați când au urcat în mașină. Se certau, iar el s-a izbit cu o viteză mare într-un zid”, a povestit mama actriței, conform informațiilor din presa rusească.

În urma multiplelor traumatisme, Gilda Manolescu a fost nevoită să renunțe la balet și a făcut o stare de depresie. Din cauza durerilor insuportabile, a fost nevoită să-și administreze mai multe medicamente.

Vrând să facă o schimbare în viața ei, s-a mutat în capitala Germaniei. În Berlin, s-a angajat la o florărie.

Sfârșitul vieții sale este, cu adevărat, tragic. Soarta nu avea să fie mai blândă cu ea, după atâtea suferințe. Unele surse spun că în Berlin, un fost pușcăriaș a răpit-o și a violat-o timp de trei zile.

„Ea a ieșit afară și s-a pornit spre casă. În preajma ei s-a oprit o mașină, din care a sărit un bărbat și a imobilizat-o cu un spray. Timp de trei zile, acesta a violat-o. A fost oribil. Starea sănătății Gildei s-a înrăutățit. În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale”, a povestit mama actriței, potrivit aceleiași surse.

Starea sănătății ei s-a înrăutățit și s-a stins din viață în 2009, la doar 34 de ani. Cauza oficială a decesului, a fost reprezentată de niște complicații ce au dus la insuficiență renală.

Recent Posts

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

16 minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

45 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

o oră ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică