marți, martie 28, 2023

Maria Mirabela, filmul copilăriei noastre. În 1981 se lansa în România unul dintre cele mai iubite filme pentru copii din România. Povestea celor două fetițe, una „bună” și una „rea”, au atins pentru totdeauna sufletele a mii de copii.

Cine nu cunoaștea la acea vreme povestea Mariei, a Mirabelei, a broscuței Oachi, a omizii Omide, a licuriciului Scăpărici, a Zânii Pădurii sau a lui Moș Timp? Maria Mirabela e o poveste pentru toată familia, regizat de Ion Popescu Gopo, cu personaje de poveste şi cu două fetiţe în rolurile principale.

Te-ar mai interesa: Pancreas inflamat: semnele apar în primele zile de...

Medea Marinescu, fetița cea rea, avea să o interpreteze pe Mirabela, iar Gilda Marinescu pe Maria, fetiţa cea bună, care era foarte protectoare cu vieţuitoarele animate.


Destinul tragic al fetei bune din Maria Mirabela: droguri, accident, viol

Și dacă Medeea Marinescu a devenit o actriță de succes, cunoscută și apreciată, de Gilda Marinescu nu s-a mai știut nimic. Nici măcar Medeea nu a mai comunicat cu partenera sa de platou după ce au terminat filmările.

Știa doar că, după premiera filmului, Gilda a plecat în Germania cu mama ei, care se măritase cu un neamț, și s-a stabilit acolo, renunțând definitiv la actorie.

În urmă cu câțiva ani, Medeea Marinescu a fost invitată la un talk-show la postul rus de televiziune NTV, „Stelele s-au reunit”, o ediție dedicată actorilor din cele mai populare filme pentru copii, potrivit Sputnik.md.

Te-ar mai interesa: Cinci alimente și suplimente care acționează ca un...

A fost momentul în care Medeea a aflat destinul tragic al Gildei Marinescu.

Ajunsă în Germania, Gilda a decis să urmeze o carieră tot în domeniul artistic, astfel că s-a dedicat baletului. Din păcate, și acest vis i s-a spulberat, un grav accident de circulație având să pună capăt dorinței tinerei de a performa pe cele mai importante scene ale lumii, ca balerină.

Potrivit mamei Gildei, fiica ei a avut o relație cu un băiat din cauza căruia a avut de suferit în acest grav accident de circulație, în urma căruia a fost nevoită să renunțe la dans.

Te-ar mai interesa: Cum afectează statul prelungit la birou coloana ve...


Cum a murit Gilda Marinescu la doar 34 de ani?

Iubitul Gildei se pare că avea probleme cu drogurile, influențând-o și pe fată să consume substanțe interzise. Din aceste cauze, Gilda Manolescu era în pragul depresiei.

„Nu-l puteam suporta, simțeam că această relație nu se va termina cu bine. Era un narcoman și, din câte îmi amintesc, ambii erau drogați când au urcat în mașină. Se certau, iar el s-a izbit cu o viteză mare într-un zid”, a povestit mama actriței, conform informațiilor din presa rusească.

Te-ar mai interesa: Analiza gratuită care poate depista cancerul înain...

În urma multiplelor traumatisme, Gilda Manolescu a fost nevoită să renunțe la balet și a făcut o stare de depresie. Din cauza durerilor insuportabile, a fost nevoită să-și administreze mai multe medicamente.

Vrând să facă o schimbare în viața ei, s-a mutat în capitala Germaniei. În Berlin, s-a angajat la o florărie.

Sfârșitul vieții sale este, cu adevărat, tragic. Soarta nu avea să fie mai blândă cu ea, după atâtea suferințe. Unele surse spun că în Berlin, un fost pușcăriaș a răpit-o și a violat-o timp de trei zile.

Te-ar mai interesa: Fericirea trece şi prin farfurie. TOP 10 carbohidr...

„Ea a ieșit afară și s-a pornit spre casă. În preajma ei s-a oprit o mașină, din care a sărit un bărbat și a imobilizat-o cu un spray. Timp de trei zile, acesta a violat-o. A fost oribil. Starea sănătății Gildei s-a înrăutățit. În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale”, a povestit mama actriței, potrivit aceleiași surse.

Starea sănătății ei s-a înrăutățit și s-a stins din viață în 2009, la doar 34 de ani. Cauza oficială a decesului, a fost reprezentată de niște complicații ce au dus la insuficiență renală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private