Sari la conținut

Detoxifierea organismului. Medic: Se poate face prin eliminarea unui singur aliment din alimentație

Credit foto: arhiva Doctorul Zieli

Detoxifierea organismului. Medic: Se poate face prin eliminarea unui singur aliment din alimentație

Detoxifierea organismului nu înseamnă dietă bazată pe sucuri, post sau cine știe ce metode, care pot deveni periculoase pentru sănătatea generală a organismului.

Potrivit medicilor, detoxifierea organismului presupune un regim de viata sanatos. Lipsa de energie, durerile de cap inexplicabile, problemele de memorie, unghiile slabite, parul casant si alergiile persistente sunt doar cateva dintre semnele ca organismul are nevoie de detoxifiere. Iar concentrarea asupra alimentelor bogate de nutriente, evitarea celor prelucrate și alte masuri poate îmbunătăți viața și sănătatea temeinic.

Dr. Liliana Suciu a vorbit despre ingredientul cel mai dăunător: glutenul.

„Grâul a fost până acum, de la apariția lui pe pământ, atunci când omul nu îl consuma, modificat de la 5 perechi de cromozomi la 21 DE PERECHI DE CROMOZOMI!

Primul grâu, care nu mai exista demult, avea 5 perechi de cromozomi (10 cromozomi) și a apărut acum câteva milioane de ani, conform cercetătorilor.

Al doilea tip de grâu, de acum 10.000 de ani, era deja încrucișat cu altă plantă și avea 14 cromozomi, adică 7 perechi.

După care s-a mai încrucișat o dată, natural, și a ajuns la 28 de cromozomi, adică 14 perechi. Acesta a fost primul grâu din care s-a făcut pâine.

După care, A INTERVENIT MAREA ȘTIINȚĂ A OMULUI, ȘI L-A MODIFICAT, FĂCÂND UN MUTANT, ȘI DIN 1960 ÎNCOACE, GRÂUL CONSUMAT ARE 42 DE CROMOZOMI, ADICĂ 21 DE PERECHI. Acesta este un grâu plin de gluten, UN MUTANT AL INGINERIEI GENETICE.

Una dintre cauzele la ceea ce vedeți la ora actuala în jurul vostru sub formă de INFLAMAȚII CRONICE ȘI BOLI AUTOIMUNE ESTE GLUTENUL. CANCERUL ESTE ÎNSOȚIT ȘI EL DE ACEASTĂ INFLAMAȚIE CRONICĂ.

Glutenul, înghițit chiar și în cantități mici, genul „o gură de paste”, produce inflamație pe tubul digestiv, inclusiv la oamenii sănătoși, diagnostic pus pe biopsie, deci nu poți contesta așa ceva.

Detoxifiere drastică în organism și creier. De aceea, v-am rugat sa vedeți cum e viața fără gluten, pentru că testele pe care le faceți nu sunt deloc precise. Rezultatele pe durere, inflamații, alergii, etc. se văd după 10 zile, dar cu rezultate incredibile, după o lună de când nu o să mai mâncați, DAR NICI MĂCAR UN GRAM. Fiecare gram pus în gură duce la declanșarea furtunii imunologice realizată de armata de anticorpi pe care o aveți deja, anticorpii antigluten”, spune medicul.

„Secara și orzul conțin și ei gluten”

„Ovăzul nu conține, dar în schimb, e modificat genetic, a ajuns și el la 42 de cromozomi, și are în constituția lui o altă proteină care dă reacții încrucișate cu glutenul”, conchide medicul, pe un cont de socializare.

Medicul Liliana Suciu mai spune că „o viață fără gluten este o viață cu mai puțină suferință, o viață în care creierul îți mulțumește că nu îl mai intoxici. Nu mai spun de mușchi, articulații și plămâni, care sunt delectați de eliberarea de inflamație”, a explicat medicul specialist.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel