vineri, septembrie 30, 2022

REGINA a fost renumită pentru ținutele ei colorate, dar ansamblurile ei au fost rareori finisate fără o pereche de mănuși. Deci de ce regina purta întotdeauna mănuși?

Fie că este vorba de o logodnă regală standard sau de un banchet oficial de stat, regina poartă întotdeauna o pereche de mănuși. Pentru ocaziile în care este necesar să se îmbrace, Regina optează adesea pentru mănuși lungi care trec pe lângă coate. Pentru a ieși în oraș, Regina poartă în mod normal o pereche mai scurtă, neagră sau albă.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

În anii 1970, producătorul de mănuși Cornelia James a primit un mandat regal, iar multe dintre perechile Reginei sunt create de companie.

Potrivit Genevieve James, director de creație al Corneliei James, regina poartă întotdeauna mănuși din două motive cheie.

Ea a spus anterior pentru GoodHousekeeping.com: „Regina poartă mănuși pentru că au făcut întotdeauna parte din stilul ei. Imaginea ochiului minții a reginei este mâna cu mănuși albe care flutură.”

Ea a adăugat: „ Numărul unu: stil. Numărul doi: practica și protecția.

Sunt necesare pentru că, dacă ești regina, strângi o mulțime de mâini, așa că îi protejează și mâinile.”

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

La fel ca Regina, Prințesa Diana purta adesea mănuși pentru ocazii formale sau angajamente regale.

Kate Middleton a urmat și ea acest precedent regal și poartă adesea mănuși care se potrivesc cu culorile ținutelor ei.

O altă  modă prin care Regina se diferenția sunt faimoasele ei genți de mână.

Regina preferă gențile marca Launer și îi place un design cu mâner lung, astfel încât să poată ajunge cu ușurință în conținutul genții.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

Dar, potrivit experților regali, geanta Reginei servește și ca și cod secret pentru personalul ei.

Istoricul regal Hugo Vickers a declarat odată pentru People Magazine: „Ar fi foarte îngrijorător dacă ai vorbi cu Regina și ai vedea geanta mișcându-se dintr-o mână în cealaltă.

„Cineva venea și spunea: „Domnule, Arhiepiscopul de Canterbury ar dori foarte mult să vă cunoască.”

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

De asemenea, Regina își poate pune geanta de mână pe masă dacă dorește să semnaleze personalului că o cină ar trebui să se încheie în curând.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private