joi, iunie 30, 2022

Dezvăluirea unei actrițe din România. Ada Condeescu nu s-a sfiit să vorbească deschis despre experiența ei din industria cinematografică din Tomânia, asta după ce Viorica Voda a povestit în cadrul premiilor Gopo că a fost hărțuită de unii bărbați din domeniu.

Ada Condeescu spune că a fost hărțuită de femeile din industrie, ci nu de bărbați. Mai mult decât atât, actrița spune că nu are de gând să mai meargă la anumite evenimente.

Te-ar mai interesa: Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Col...

„M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie, din partea bărbaților încă nu. Și nu mă refer la hărțuire sexuală, ci la hărțuire de toate celelalte tipuri: fizică, verbală, se mai întâmplă. Hai să fim serioși, nu suntem nici primii, nici ultimii. Contează foarte mult cum le gestionezi, ce vrei să iei din asta.

Unele lucruri s-au întâmplat la începuturi, altele mai încoace. Am trecut cu greu, pentru că sunt un om care a pus la suflet.

Nu mi-a fost ușor, dar până la urmă trebuie să ignori lucrurile astea, adică eu, cel puțin, mi-am dat seama că te confrunți atunci pe moment, îți dai seama ce frustrări au oamenii respectivi, trebuie să te gândești de unde le vin toate problemele astea, supărările și nemulțumirile.

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

Nu aveam nicio treabă, a fost chiar așa din nimic. Eram la un festival, la premieră, eu eram la distracție și la party și oamenii aveau supărări.

Și de aceea am zis: nu mă mai duc la petreceri din astea, nici la Gopo, nicăieri că cine știe peste cine dau. Femei din industrie să le spunem”, a declarat, pentru VIVA!, Ada Condeescu.


Viorica Vodă, dezvăluiri șocante

Actrița Viorica Vodă, aflându-se pe scena celei de-a 16-a ediții a Premiilor Gopo, alături de colegii ei din filmul Filantropica, regizat de Nae Caranfil, a făcut câteva mărturii care a şocat lumea aflată în sală.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu cancer terminal, diagnosticată după 13...

Aceasta a vorbit despre cum a fost nevoită să facă terapie, pentru a trece peste hărțuirea de care a avut parte după rolul interpretat în acel film.

Actrița a explicat că singurul motiv este acela că ar putea fi dată în judecată pentru calomnie deoarece nu are probe: „Aș ajunge să fiu eu dată în judecată”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private