Sari la conținut

Dezvăluiri astrologice halucinante despre moartea Prințesei Diana. Ce spune astrograma?

Dezvăluiri astrologice halucinante despre moartea Prințesei Diana. La 25 de ani de la moarte prințesei inimilor, astrologii au făcut dezvăluiri halucinante despre tragicul accident.

Dezvăluiri astrologice halucinante despre moartea Prințesei Diana. Ce spune astrograma?

Dezvăluiiri astrologice cu privire la moartea prințesei Diana. Născută pe 1 iulie 1961 în Norfolk, în estul Angliei, Prințesa Diana a căpătat un suflet blând de Rac și o nevoie de a alina suferințele oamenilor, fiind predestinată către a lupta pentru binele umanității.

Prințesa avea o Lună în Vărsător în casa a 2-a a resurselor

Având Ascendentul în Săgetător, a simțit mereu nevoia de libertate și de a depăși anumite bariere în căutarea următorului scop. Saturn retrograd în casa 1, casa statutului social și al felului în care ne prezentăm celor din jurul nostru, a făcut ca Diana să se nască în prestigioasa familie Spencer și să devină logodnica Prințului Charles la numai 18 ani.

Aspectele astrologice în momentul morții Prințesei Diana

Prințesa avea o Lună în Vărsător în casa a 2-a a resurselor, așadar se năștea special pentru ca înăuntrul său să simtă nevoia de a sparge toate barierele, de a revoluționa felul în care erau văzuți până atunci membrii caselor regale.

Potrivit Jupiterjewel.com, tranzitul lui Pluto a făcut un careu cu Marte din Fecioară din harta natală a Dianei chiar în ziua morții acesteia, fapt care semnifică o luptă pentru supraviețuire și o noțiune finală a puterii. Acest aspect arată o moarte violentă într-o luptă împotriva unei forțe.

În mod tradițional, astrologia plasează simbolismul morții în casa a 8-a, iar planetele aflate aici în harta natală pot aduce indicii cu privire la felul în care se poate produce moartea unei persoane. Conform astrologyresearch.co.uk, în casa a 8-a a Prințesei Diana era o conjuncție a lui Marte atât cu Pluto cât și cu Uranus, acestea făcând o opoziție cu Luna din harta natală a Dianei.

De altfel, Prințesa Diana avea un stellium (trei sau mai multe planete într-un singur semn) în casa a 8-a, a morții: Marte, Uranus, Pluto, dar și Lilith și Nodul Nord.

Marte este cel care vrea să vadă lupte peste tot

Aspectele din harta natală s-au întâlnit cu aspectele zilei de 31 august 1999, în special cele violente care țin de Marte și Pluto. Aceste evenimente astrologice care le implică pe Marte și pe Pluto aduc multă furie și ciocniri violente. Marte este cel care vrea să vadă lupte peste tot. În mitologie el este Ares, Zeul războiului. Pluto este planeta transformării, a puterii și este asociată cu lumea de sub pământ și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades, cel care stăpânea iadul.

Chiar dacă ne este uneori greu să înțelegem și să acceptăm anumite evenimente, chiar dacă rămân în urmă multe necunoscute, astrologia poate reprezenta o cheie prin care să deschizi porțile unor lumi care te fac să înțelegi că unele lucruri ar putea fi predestinate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel