marți, august 16, 2022

Vladimir Putin este subiectul de discuție din ultimul timp. Probabil că se va mai discuta mult timp despre președintele Rusiei. Acum, însă, soțiile oligarhilor ruși au dat cărțile pe față  și au spus lucruri neștiute de nimeni până acum.

Dezvăluiri despre Putin. Tatiana Fokina: De câte ori închei un pact cu diavolul…Va veni să te bântuie

Tatiana Fokina, soţia fondatorului companiei Euroset spune că „un pact cu diavolul vor exista consecinţe”.

„De câte ori închei un pact cu diavolul vor exista consecinţe. Dacă faci cu partea întunecată, aceasta va veni să te bântuie mai târziu”, a spus Tatiana Fokina.

Te-ar mai interesa: Dispare unul dintre cele mai importante lanțuri de...

Tot ea spune că Putin suferă de o boală şi acesta ar fi cel bine păzit secret de la Kremlin.


Contesa Aleksandra Tolstoi, o rudă îndepărtată a scriitorului rus Lev Tolstoi, face şi ea dezvăluiri despre Putin.

„Am fost în aceeaşi cameră cu Putin în 2008 şi era foarte diferit de cum îl vedem azi la ştiri. Avea multă încredere în el. Acum e furios şi a pierdut controlul”, a declarat Aleksandra Tolstoi după izbucnirea războiului din Ucraina., citează Antena 3.

O altă declaraţie şocantă vine din partea lui Bill Browder, finanţist de renume şi activist.

Putin este bolnav

Acesta spune despre Vladimir Putin: „Putin este bolnav, dar nu la modul în care majoritatea oamenilor cred că el este bolnav. Putin este bolnav mintal, dar a fost ca un psihopat încă din copilărie.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

Boala lui Putin îl face să nu aibă empatie, este lipsit de conştiinţă, de emoţii umane normale, când vine vorba de soarta altor oameni”.

Sănătatea preşedintelui Putin, subiect Tabu în Rusia

Totuși, presa din Regatul Unit a preluat un interviu cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a negat toate speculațiile privind starea de sănătate a lui Putin.

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa privată sunt subiecte tabu în Rusia, nefiind discutate în public. Dar, ca răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez TF1, Serghei Lavrov a declarat recent: ”Vladimir Putin apare în public în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: RUNE, mesaj important pentru trei zodii. Voropchie...

Poate fi urmărit la televizor, pot fi ascultate discursurile lui în diferite ocazii. Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni”.

Presa europeană nu contenește în a publica diferite zvonuri conform cărora președintele Vladimir Putin are mari probleme de sănătate. Conform sursei citate, Putin suferă de cancer sau de boala Parkinson.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre sindromul morții subite! Dr. Ciuho...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private