marți, iunie 28, 2022

Sănătatea preşedintelui Putin este din nou sub semnul întrebării. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a făcut dezvăluiri exclusive despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin.

Presa din Regatul Unit a preluat un interviu cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a negat toate speculațiile privind starea de sănătate a lui Putin.

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa privată sunt subiecte tabu în Rusia, nefiind discutate în public. Dar, ca răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez TF1, Serghei Lavrov a declarat recent: ”Vladimir Putin apare în public în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Poate fi urmărit la televizor, pot fi ascultate discursurile lui în diferite ocazii. Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni”.

Presa europeană nu contenește în a publica diferite zvonuri conform cărora președintele Vladimir Putin are mari probleme de sănătate. Conform sursei citate, Putin suferă de cancer sau de boala Parkinson.

De asemenea, se vorbește că liderul rus „a supraviețuit unei tentative de lovitură de stat sau, după cum susțin unele tabloide, președintele rus ar fi deja mort și a fost înlocuit de „o dublură”.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Toate acestea pot fi doar o iluzie pentru mulți critici ai lui Putin, care par dispuși să se amăgească cu teorii ale conspirației care vorbesc de o răzbunare divină sau de o lovitură de palat care ar urmări alungarea liderului de la Kremlin, scrie Dawn.

Întâlniriile continuă

La începutul săptămânii, Putin a vorbit cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan și a prezidat o ședință a consiliului de securitate. S-a spus că ambele întâlniri ar fi avut loc de la distanță.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Săptămâna trecută, șeful serviciilor secrete militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a spus că are informații că Putin este grav bolnav și că a supraviețuit unei recente tentative de lovitură de stat. El nu a oferit alte amănunte, dar a susținut că presupușii atacatori provin din regiunea Caucazului.

De asemenea, site-ul de investigații Proekt a scris că, cel mai probabil, Putin suferă de cancer tiroidian. Informația s-a bazat pe documente de călătorie obținute de acest site, care arată că Putin a primit vizite regulate ale unui medic oncolog și ale unor medici otorinolaringologi, speculându-se că ar fi fost diagnosticat cu o afecțiune tiroidiană.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Ce spun americanii?
Tot în ultimele zile, fostul spion britanic Christopher Steele a declarat pentru Sky News că Putin este „din ce în ce mai bolnav”, iar scaunul său este în pericol. Steele, cunoscut din ancheta privind legăturile lui Donald Trump cu Rusia în alegerile din 2016, a citat „surse anonime din Rusia și din alte părți”.

În SUA, senatorul republican Marco Rubio, din Comisia de informații a Senatului, a făcut și el comentarii pe acest subiect: „Mi-aș dori să pot împărtăși mai multe, dar deocamdată pot spune că este destul de evident pentru mulți că ceva nu este în regulă cu Putin”.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Ar fi fost supus unei operații
Putin ar fi suferit o operație de cancer și se recuperează în urma sfatului medicilor, care au considerat că tratamentul era „esențial”, potrivit canalului Telegram General SVR. Vestea a apărut cu doar câteva ore înainte ca Putin să apară la televiziunea de stat întâlnindu-se cu aliatul său Alexander Lukașenko, la Soci.

Între timp, Valentin Iumașev, ginerele fostului președinte rus Boris Elțin, care l-a ajutat pe Vladimir Putin să ajungă la putere, a renunțat la rolul său de consilier al Kremlinului, au declarat pentru Reuters două persoane din anturajul lui Iumașev.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private