vineri, august 19, 2022

Este o prezență fermecătoare în lumea showbiz-ului. Mamă a 5 copii, Anca Serea parcă a găsit secretul tinereții și al vitalității. Alura de fotomodel lasă mulți bărbați suspinând.

Anca Serea a dezvăluit, în sfârșit, secretul siluetei sale adolescentine. Surpriza este că nu vorbim de ceva complicat, ci despre un lucru foarte ușor de pus în practică.

Soția lui Adi Sână nu își refuză nicio plăcere culinară, dar dacă într-o zi exagerează, în următoarele ține post:  „Mănânc ca tot omul lucruri absolut normale. Am în meniu și cartofi sau fasole, dar și lactate. La ce nu fac rabat este consumul de legume verzi pe care le mănânc foarte des!”, a explicat Anca Serea în cadrul unui eveniment monden.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Așadar cumpătare, măsura, dar, cel mai important, bucuria de a trăi. Această bucurie se citește, de fapt, pe chipurile ambilor parteneri Sână.

Anca Serea este dovada vie că prin ambiție poți fi o mămică incredibil de sexy.

Sursa foto: Anca Serea Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private