Sari la conținut

Dezvăluirile unei actrițe celebre: „Am fost violată, am fost abuzată sexual când eram un copil şi am fost concediată pentru că nu voiam să mă culc cu şeful”

abuz

Actriţa Jane Fonda a dezvăluit că a fost violată şi abuzată sexual când era un copil.

„Am fost violată, am fost abuzată sexual când eram un copil şi am fost concediată pentru că nu voiam să mă culc cu şeful meu. Mereu am crezut că e vina mea, că nu am spus sau nu am făcut lucrul corect“, a dezvăluit actriţa într-un interviu cu actriţa Brie Larson, scrie revista Elle.

Fonda a explicat că acestă experianţă a făcut-o să fie o susţinătoare acerbă a drepturilor femiilor: „Ştiu fete tinere care au fost violate şi nici nu ştiau ca a fost un viol. Se gândesc probabil s-a întâmplat pentru că nu am spus nu destul de bine. Unul din cele mai bune lucruri la mişacare feministă este cum ne-a ajutat să realizăm că violul şi abuzul nu se întâmplă din vina noastră. Am fost violate şi nu este în regulă.“

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.