vineri, septembrie 30, 2022

Jane Fonda a împlinit 84 de ani, însă multe femei sunt curioase să afle cum se menține în formă la vârsta ei înaintată. Recent, celebra actriță a pozat recent pentru revista Vogue și a dezvăluit ce face pentru a se menține atât de frumoasă.

Nu este vorba doar despre genă și bani, Fonda are grijă  ce mănâncă, face sport zilnic și nu a apelat decât o singură dată la medicii esteticieni. Vedeta spune că dacă ar da timpul înapoi nu crede că ar mai opta la așa ceva.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

„Am renunţat de mult la carnea roşie”

”Am o dietă sănătoasă, dar nu rigidă. Am renunţat de mult la carnea roşie şi am redus consumul de peşte, dar mănânc multe legume, salate, alimente proaspete.

Zahăr mănânc rar. Totuşi, am filmat în Italia două luni şi jumătate şi am mâncat îngheţată şi paste în fiecare zi. Dar nu m-am îngrăşat. Mă trezeam la şase dimineaţa şi mergeam una-două ore.

Merg mult şi asta mă ajută. Nu mi-am dat seama când eram tânără, tinerii nu îşi dau seama niciodată cât de important este să-ţi menţii corpul puternic.

În fiecare zi când cobor dintr-o maşină, mulţumesc divinităţii că am coapse puternice, că m-am antrenat să le păstrez puternice.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Când conduc maşina şi trebuie să mă uit peste umăr, sunt recunoscătoare că mi-am păstrat flexibilitatea şi că pot întoarce capul fără să mă doară vreun muşchi. Sunt lucruri pe care nu le conştientizezi când eşti tânăr“, a povestit actrița pentru Vogue.

Fonda: ”M-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată”

”Tinerii trebuie să înţeleagă că bătrâneţea e ceva firesc, să nu le mai fie frică de ea, să realizeze că, doar pentru că ai o anumită vârstă, nu înseamnă că trebuie să renunţi la viaţă, la distracţie, la iubiţi sau iubite, la prieteni.

Te-ar mai interesa: O femeie a devenit bunică la doar 36 de ani. Cel m...

Dezvăluirile unei actrițe celebre: ”M-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată”

De aceea le spun mereu oamenilor care este vârsta mea, pentru că vreau să-şi dea seama de toate aceste lucruri. Bine, pe de altă parte, creierul meu gândeşte: «Da, Fonda. Tu ai bani. Îţi poţi permite un antrenor, o operaţie estetică, tratamente faciale. Îţi poţi permite lucruri care te ajută să arăţi tânără».

Asta e adevarat. Banii ajută. Gene bune şi mulţi bani, aşa cum a spus cineva odată. Dar atunci când spun asta, mă gândesc că toţi cunoaştem o mulţime de femei bogate care au avut tot felul de liftinguri şi chestii de genul acesta şi arată groaznic.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Am făcut un lifting şi m-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată.

Nu sunt mândră de faptul că am făcut unul şi, dacă ar trebui să-l fac din nou, nu ştiu dacă aş repeta experienţa. Poţi deveni dependent“, a mai declarat vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private