Sari la conținut

Dietă Cornelia Rednic. A slăbit 33 de kilograme în 3 luni: „Nu se face aşa ceva. Mi-a căzut părul”

Sursă FOTO: Facebook

Dietă Cornelia Rednic. Invitată la Antena 3, în cadrul emisiunii „De-a Viaţa Ascunselea”, îndrăgita interpreta de muzică populară a vorbit despre o mare greșeală pe care a făcut-o în tinerețe: a slăbit 33 de kilograme în 3 luni cu ajutorul unui regim drastic.

Cornelia Rednic se simte minunat în pielea sa, iar în momentul de față nu vrea să mai fie slabă, asta după ce a ținut o dietă drastică în tinerețe, când a slăbit 33 de kilograme.

„Acum vreo 20 și ceva de ani am ţinut un regim, o cură din asta, o înfometare, practic. Pentru că atât am știut eu atunci. Mâncam foarte puțin toată ziua. Practic, două cutiuțe de iaurt cu un măr sau cărniță de pui la grătar, extrem de puțin. După ora 17 nu mai mâncam nimic.

A fost o foarte mare greșeală ce am făcut eu. Nu se face așa ceva. Trebuie să consulți un nutriționist, un specialist care să spună să nu ți se întâmple ceva, doamne ferește!

Eram foarte tânără atunci, n-am simțit niște efecte adverse foarte puternice. Doar că mi-a căzut părut foarte tare şi câteva săptămâni era mai slăbită”, a povestit Cornelia Rednic.

Sursă FOTO: Facebook

„Nu mi-a plăcut de mine aşa slabă”

Fiind obişnită cu o conformaţie mai plinuţă, artista spune că nu a fost mulțumită să se vadă slabă.

„Am slăbit 33 de kilograme în 3 luni, a fost o schimbare radicală. Am slăbit mai mult decât mi-ar fi stat mie bine, eu fiind de micuță aşa, mai plinuță, n-am fost învățată cum este să fii slabă și nu mi-a plăcut de mine.

Mi se părea că n-am forme, că să spun pe aia dreaptă… Şi atunci am vrut să mai iau ceva înapoi. A fost destul de greu să mai iau ceva înapoi, după care acum – au trecut foarte mulți ani de zile – lupt cu alea 4 kilograme. Când le iau, când le dau, când le iau, când le dau… E un du-te-vino, cred că așa îmi place mie, a povestit artista cu umor.

A învățat să se abțină de la dulciuri

„Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta.

Și atunci așa am făcut și dă rezultate.”, a mărturisit îndrăgita artistă la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: