sâmbătă, iunie 10, 2023

Dezvăluirile unui medic ATI. Când vine vorba de moarte, oamenii preferă să ocolească subiectul, care este unul tabu, la nivelul întregii societăți, de altfel.

Deși există nenumărate mărturii documentate științific ale oamenilor care s-au reîntors la viață după o moarte clinică, moartea este încă un subiect despre care nimeni nu vorbește.

Dezvăluirile unui medic ATI: „oamenii au o conștiință crescută când inima încetează să mai bată”

Dar ce „văd” cu adevărat oamenii când mor? Ce se întâmplă după ce inima se oprește? Experții au spus că moartea poate să nu fie atât de rea pe cât cred oamenii, este un proces precum nașterea.

Un medic ATI a împărtășit recent câteva secrete despre ceea ce au văzut pacienții săi chiar înainte de a fi reînviați, într-un studiu recent.

Au fost cinci lucruri pe care le-au văzut pacienții:

  1. Au auzit echipa medicală
  2. Și-au evaluat viața
  3. Au simțit că sunt resuscitați
  4. S-au îndreptat către un anume loc
  5. Au simțit activitățile care au loc la ATI

Potrivit unui raport publicat în The Sun, dr. Sam Parnia, profesor asociat la Departamentul de Medicină de la NYU Langone Health, a spus că oamenii au raportat timp de zeci de ani că au avut o conștiință crescută atunci când inima lor a încetat să mai bată.

Însă în acest scenariu, când oscilau între viață și moarte, erau lucruri pe care oamenii le vedeau și le simțeau.


Ce văd, de fapt, oamenii când mor

În primul rând, pacienții au raportat că au reflectat asupra modului în care acțiunile lor i-ar fi afectat pe alții. Unii pacienți chiar au spus că au simțit că merg într-un loc similar cu acasă.

Unii și-au amintit chiar de momente înspăimântătoare din viața lor. Și acestea nu erau nici halucinații, nici iluzii sau iluzii, erau experiențe reale în pragul morții.

Descoperirile studiului au fost prezentate la sesiunile științifice ale American Heart Association’s Scientific Sessions din 2022 și au implicat o analiză a 567 de bărbați și femei care au suferit o resuscitare cardio-pulmonară (RCP) după ce inima lor a încetat să mai bată.

Când s-au făcut eforturi pentru a le resuscita, au fost atașate dispozitive de monitorizare a creierului pentru a vedea dacă a existat o învățare inconștientă.

Acestea au proiectat, de asemenea, una dintre cele zece imagini stocate pe ecran și sunet care redau cuvinte precum banană, măr și pere la fiecare cinci minute. Dintre participanți, doar 10% au supraviețuit și 28 dintre ei au fost chemați la interviu.

Unii aveau amintiri specifice, în timp ce alții erau probabil să fi trecut prin interpretări greșite ale evenimentelor medicale.

Unul chiar a raportat un sentiment de ars în iad. Doar unul și-a amintit fructele numite în timpul resucităriiRCP.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private