vineri, martie 24, 2023

Diabeticii vor avea soluții revoluționare de gestionare a diabetului. Doi giganți farma s-au reunit pentru a aduce pe piață tehnologii noi și inovatoare în ceea ce privește managementul diabetului.

Abbott și Sanofi intenționează să dezvolte seringi cu insulină smart, aplicații de mobil și cloud software cu date.

Tehnologia nouă va detecta glucoza și va doza și elibera insulina, cu ajutorul tehnologiei FreeStyle Libre.

Te-ar mai interesa: 10 alimente care scad nivelul de zahăr din sânge...

Vicepreședintele Abbott de la Managementul Diabetului, dl Jared Watkin, a declarat: ”Suntem lideri pe piață în monitorizarea glucozei și considerăm că este o ocazie bună de a îmbunătăți stilul de viață al milioanelor de diabetici dezvoltând tehnologia și oferind instrumente digitale inteligente, prin parteneriatul nostru cu Sanofi, lider în piața de insulină.

Diabetul poate fi un diagnostic copleșitor, iar construirea unui ecosistem digital în jurul FreeStyle Libre  simplifică experiența utilizatorului prin consolidarea modului în care oamenii își obțin datele – atât prin oferirea de instrumente digitale de sănătate Abbott și lucrul cu alți lideri de diabet și tehnologie. ”

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

Aplicația mobilă gratuită și software-ul cloud FreeStyle Libre și stilourile, aplicațiile și software-ul cloud de la Sanofi sunt în curs de dezvoltare. Această partajare a datelor dorește să vină în întâmpinarea diabeticilor și a diabetologilor.

„De aproape un secol, Sanofi a fost implicat în dezvoltarea îngrijirii diabetului printr-un portofoliu solid de medicamente”, a declarat Gustavo Pesquin, vicepreședinte al Global Diabetes and Cardiovascular Franchise la Sanofi. Prin parteneriat cu Abbott, suntem cu un pas mai aproape de realizarea ecosistemului nostru conectat, care ar contribui la îmbunătățirea controlului și a calității vieții diabeticului, printr-un management glicemic personalizat. ”

Te-ar mai interesa: Curățați-vă colonul și ardeți grăsimile cu aceast ...

La ora actuală, Sanofi lucrează la stilourile de insulină conectate la aplicație și cloud, ce vor fi compatibile cu sistemul FreeStyle Libre și dispozitivele lor digitale de sănătate. Cele două companii doresc să pună la dispoziția diabeticilor cele mai noi aparate inteligente în câțiva ani, totul depinzând de aprobările locale de reglementare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private