luni, septembrie 27, 2021

Produs în România pentru bolnavii de Diabet!

Diabetul este o boală severă, de aceea este important să ținem glicemia sub control pentru a ne feri de complicații ca polineuropatia, miopatia, retinopatia, neuropatia diabetică foarte periculoase și dificil de tratat. Prin formula sa naturală fără metale grele, fără substanțe chimice toxice, Sanoglucid Rapid contribuie la metabolismul normal al glucozei și ajută la echilibrul normal al zaharurilor din sânge, astfel scade și riscul de complicații date de diabet.

Cheia eficienței cu tratamentul Sanoglucid Rapid o reprezintă îmbinarea științei cu natura în cea mai puternică formulă pentru Diabet din România, mai jos câteva din ingredientele tratamentului naturist autorizat Sanoglucid Rapid.

Ginsengul alb Administrarea de ginseng a dus la scăderea cu 20% a nivelului glucozei din sânge la testul de hiperglicemie provocată.

Gymnema Crește secreția de insulină ajută celulele să folosească glucoza, inhibă absorbția glucozei în intestine, reduce pofta de dulce și dependența de dulciuri, reduce nivelul seric al colesterolului și trigliceridelor.

Ganoderma Are în compoziție 154 de tipuri de antioxidanţi, poate să reducă valorile glicemiei și reglează pofta de mancare.

Castravetele Amar Insulina vegetală scade nivelul glicemic; îmbunătăţeşte nivelul de zahăr din sânge; stimulează producţia de insulină. Conține 2 compuşi cu activitate asemănătoare insulinei; acţiunii puternice hipoglicemiante, scade nivelul de glucoză din sânge; 17 aminoacizi care se regăsesc şi în insulină.

Dudul Efecte antidiabetice și ține glicemia sub control, de un real ajutor în diabet zaharat, neuropatie diabetică, polineuropatia, miopatia, retinopatia, gastrite hiperacide, ulcer gastric şi duodenal, boli de ficat, enterite acute; afecţiuni pulmonare, tuse, gripă răceală, angină. Aceste ingrediente, dar și altele la fel de puternice, se găsesc în tratamentul naturist Sanoglucid Rapid, care este produs la noi pentru a vă oferi un maxim de siguranță și calitate, la un preț convenabil cu efecte rapide!

Promite a fi un tratament eficient, fără efecte secundare cunoscute, fără interacțiuni cu alte tratamente, se poate adminstra în orice stadiu al bolii chiar și în caz de Diabet insulino-dependent.

Sanoglucid Rapid acționează rapid cum și numele o spune, dar este recomandată, pentru început, o cură de minimum trei luni de tratament! Sanoglucid Rapid este un aliat de nădejde în diabet, neuropatie diabetică, polineuropatia, miopatie, retinopatie, gastrite hiperacide, ulcer gastric şi duodenal, boli de ficat, enterite

acute, afecţiuni pulmonare mulțumită formulei puternice, dar mai ales naturale.

Mărturiile celor care iau SANOGLUCID RAPID Diabetul nu-ți dă pace? Ia ceva mai eficace!

Diabetul este o boală severă, de aceea este important să ținem glicemia sub control pentru a ne feri de complicații ca

polineuropatia, miopatia, retinopatia, neuropatia diabetică foarte periculoase și dificil de tratat. Prin formula sa naturală fără metale grele, fără substanțe chimice toxice, Sanoglucid Rapid contribuie la metabolismul normal al glucozei și ajută la echilibrul normal al zaharurilor din sânge, astfel scade și riscul de complicații date de diabet. Produs în România pentru bolnavii de Diabet!

Am luat Sanoglucid Rapid pentru soțul meu, care are diabet tip II. După 2 săptămâni de tratament glicemia i-a scăzut de la 160 la 140. Acum se simte mult mai bine, nu îi mai este foame tot timpul ca înainte. Recomand cu încredere!

Rodica P., 59 ani, Vaslui

Bărbat cu Diabet de tip II:  Mă simt minunat, iau de 3 luni Sanoglucid Rapid și mă declar foarte mulțumit, cea mai bună glicemie am început să o am din a doua lună, 140, înainte aveam 180. Analizele mi-au ieșit foarte bine, tensiunea este și ea bună. După ce am încercat tot ce era pe piață, Sanoglucid Rapid mi-a redat încrederea, pentru mine este cel mai bun! Valentin D., 64 ani, București – Diabet de tip II

Cumpăr Sanoglucid Rapid de jumătate de an. De când folosesc acest produs mă simt mai în putere, mi s-a îmbunătățit și circulația, nu mai am dureri de articulații. Înainte aveam glicemia între 140-160, iar acum, după tratament, este de aproximativ 100 -110, am redus și nivelul de insulină de la 60-80 unități/zi până la 25-30 de unități/zi. Înainte nu credeam în tratamente naturiste însă Sanoglucid Rapid mi-a schimbat părerea în bine, fiindcă este eficient! Marcel P, 72 ani, Cluj Napoca – Diabet de tip I

SUNAȚI și COMANDAȚI ACUM SUPER OFERTA 2+1 GRATIS la telefon 0733 834 795 sau pe www.sanoglucid.ro

Ultimele stiri