sâmbătă, februarie 27, 2021

Una dintre cele mai întâlnite boli în rândul românilor este, fără doar și poate, diabetul zaharat, o afecțiune ce nu poate fi tratată, ci doar ținută în frâu. De aceea, dacă ai fost diagnosticat cu această boală, îți recomandăm Diabivatin Forte, un supliment alimentar naturist, ale cărui ingrediente și-a dovedit proprietățile miraculoase asupra sănătății.

Cu un conținut bogat de Momordică, afin, dud ori extract de teacă de fasole, Diabivatin Forte este un remediu sută la sută natural, ce vine în ajutorul bolnavilor  prin faptul că ar stimula secreția de insulină și, mai mult de atât, ar putea regla nivelul de zahăr din sânge, grație efectelor  hipoglicemiante, diuretice, depurative.

Printre altele acest remediu este o sursă excelentă de antioxidanți, fapt pentru care previne apariția unor anomalii funcționale ce sunt cauzate de diabet zaharat și ajută la stimularea funcționării pancreasului.

Printre altele, acest remediu naturist ce vine în ajutorul bolnavilor nu doar că ar putea regla nivelul de zahăr din sânge, însă ar avea si un posibil efect in refacerea celulelor pancreasului și, de asemenea, stimulează funcția ficatului.

Ce conține Diabivatin Forte și rolul ingredientelor în organism:

  • Momordica – 20 mg
  • Afin – 80 mg
  • Dud – 80 mg
  • Teaca Fasole – 65 mg
  • Reishi – 30 mg
  • Aronia – 100 mg

Momordica sau castravetele amar, așa cum este denumirea populară, se regăsește în compoziția Diabivatin Forte și este o sursă excelentă de peptide insulin-like, dar și acizi de tip oleanolic, astfel că reduce nivelul de glucoză din sânge. De asemenea, grație ingredientelor pe care le conține, acest supliment alimentar sporește utilizarea glucozei de către ficat și scade gluconeogeneza, întrucât inhibă enzimele glucoză-6-fosfatază și fructoză-1 și 6-bisfosfatază

Diabivatin Forte conține și extract de afin, care este cunoscut drept ”insulina verde”. Acest ingredient este benefic pentru pacienții diagnosticați cu diabet zaharat, deoarece ar putea reduce nivelul de zahăr din vasele de sânge și, implicit, dependența de insulină. Grație conținutului de vitamine B și C, acesta stimulează funcționarea pancreasului.

 

Printre altele, Diabivatin Forte conține extract de dud, cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru efectele antidiabetice, astringente, dar și hipoglicemiante. Astfel, acest ingredient regăsit în compoziția acestui remediu naturist este util pentru reducerea valorilor glicemiei, dar și a absorbției glucozei la nivelul intestinului subțire.

Diabivatin Forte, un supliment alimentar sută la sută natural, creat special pentru persoanele care doresc sa isi protejeze glicemia, este recomandat a fi administrat în doză de cinci capsule pe zi, repartizate pe parcursul zilei, înainte de masă, cu o un pahar mare cu apă, întrucât ajută să se dizolve rapid.

Mai multe informatii si comenzi la tel. 0723.269.701 sau pe www.diabivatin.ro

Produsele Medicinas sunt recunoscute la nivel international. Pentru a vedea si alte produse pe diverse afectiuni intrati pe www.medicinas.ro

Produs disponibil si in farmacii si plafaruri.

Ultimele stiri

Parteneri