vineri, iunie 9, 2023

Diana Șoșoacă, cuvinte grele la adresa lui Raed Arafat în urma evacuării pacienților de la Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală. . Vineri seara, zeci de pacienți ai Spitalului au fost scoși din unitatea medicală deoarece aceasta va deveni spital COVID.

Diana Șoșoacă, cuvinte grele la adresa lui Raed Arafat

Cuvinte dure au fost revărsate de Diana Șoșoacă la adresa lui Raed Arafat. Reacțiile sonatoarei au fost fără limită.

Senatoarea Diana Șoșoacă a șocat o lume întreagă după ultimele sale declarații făcute cu privire la situația din Capitală, unde mai mulți pacienți au fost scoși din Spitalul Foișor  pentru că acesta va deveni spital COVID. Cuvintele dure ale senatoarei au întrecut măsura după ce a spus ”mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic”.

„Am fost sunata. Domnul Raed Arafat, daca nu se sesizează acum Parchetul General sa meargă sa-l aresteze pentru crimele pe care le-a făcut în sistemul medical, înseamnă că nu mai avem justiție. Cum își permite mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic, să-și bată joc de acești oameni, după ce a băgat oamenii în saci?”, spune senatoarea.

Diana Șoșoacă, ”suntem un popor de proști”

Diana Șoșoacă a mai spus că oamenii trebuie să stea într-un mediu septic după operație și că, dacă românii nu ies în stradă, înseamnă că ”suntem un popor de proști”.

”După operație oamenii trebuie să stea în mediu septic. Dacă poporul român nu iese în stradă acum, înseamnă că suntem un popor de proști, care își merită soarta. Să fie proștii proștilor, care stau să-și bată niște nenorociți joc de ei! Probabil că mai trebuie să mai duc în spate încă o luptă, împreuna cu cei cu care am mai dus, ca așa am ajuns și la înmormântări normale.”, mai spune aceasta.

Diana Șoșoacă, ”Asta e crimă”

Senatoarea a mai precizat că scoaterea pacienților din operație reprezintă o crimă și că Arafat trebuie să își dea demisia. Diana Șoșoacă a mai spus că dacă era la Foișor rupea ordinul pentru că dreptul la sănătate al cetățenilor este garantat.

”Vreau sa vad si eu oameni care merg peste ei acolo la Foisor, sa vad avocati care sufoca parchetele cu plangeri. Ma sanctioneaza pe mine ca iau pozitie in parlament? Pai daca voi sunteti muci si prosti. Oamenii astia au nevoie de mediu steril si de ingrijiri dupa operatie, cum sa-i scoti asa, asta e crima.

Întorceați-vă toții cu fața spre Dumnezeu si intrebati-va daca e bine ce faceti, prin starea voastra comoda. Ministerul Sanatatii, daca a dat acest ordin de la Raed Arafat, este a nspea mia oara cand trebuie sa-si dea demisia. Oamenii astia au dosare penale de la mine, sunt inclusiv sume monstruoase.

Daca eu eram director la Foisor, eu acum rupeam ordinul. Dreptul la sanatate al cetatenilor este garantat.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private