marți, iunie 28, 2022

Dietă Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a reușit să slăbească zece kilograme după ce a renunțat la un singur aliment și a făcut mult sport.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea.

Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.


Nu a mâncat zahăr timp de trei luni

Chiar dacă recunoaște beneficiile dietelor, Andreea Mantea spune că ”și-a privat organismul de multe lucruri” și că acestea chiar ”te pot distruge”.

„Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privam de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a mai spus vedeta.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private