marți, iunie 28, 2022

Sunteți curioși să aflați cum se mențin balerinele atât de slabe și pline de grație? V-ar plăcea să slăbiți astfel încât să arătați ca o balerină gata de dans?

Dieta balerina vine cu o propunere de regim alimentar strict pentru a vă determina corpul să ardă țesut adipos, dar să aveți și energie pentru întreaga zi.

Disciplină, grație, eleganță și rafinament, acestea sunt principiile de bază ale oricărei balerine. Iar când nu te simți frumoasă cu kilogramele în plus, toate aceste aspecte pot să afecteze imaginea de sine.

Pentru o siluetă de invidiat asemenea unei balerine trebuie în primul rând să mâncați ca o balerină.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Dieta balerină te ajută să pierzi 1 kg pe zi, tocmai din acest motiv nu este recomandată a fi ținută mai mult de o săptămână și doar o singură dată pe an.

Monica Tatoiu a slăbit cu ajutorul dietei balerină

“Ma urc pe cântar în fiecare dimineață. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat rețetă balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America și vine cu două kilograme mai puțin. Nu poți mânca cât te obligă rețetă. Tot mă întreabă lumea cum e rețetă asta. Nu se ține decât maximum la două luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit one.ro.

“Dimineata, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poți să bei și cafea, fără zahăr. Patru zile se ține cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E românesc, costă cinci lei, îl găsiți la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beți apa, un litru jumate-doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de brânză de vaci.

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncați carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline și lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea. “In primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ține patru zile. Slăbești patru kilograme garantat, indiferent de varsta…”, a încheiat Monica.

Pentru ca dieta Balerina să fie eficientă, se recomandă respectarea următoarelor reguli:

  • Mănâncă din două în două ore, respectându-le, pe cât posibil, în fiecare zi a dietei.
  • Bea 2 litri de apă zilnic, de preferat apă plată cu lămâie; aceasta susține procesul de detoxifiere a organismului; apa se bea la distanță de 30 minute de la ultima masă;
  • Ultima masă se ia cu 3 ore înainte de culcare.
  • Pe parcursul dietei este interzis consumul de zahăr, sunt interzise produsele de patiserie și în general gustările din comerț.

Alimente permise în dieta balerină

Dieta Balerina presupune consumul unor alimente simple, precum ouăle fierte, șunca de Praga, carnea de pui, curcan sau pește, merele, sucul de roșii sau brânzica slabă de vaci, laptele. Este o dietă hiperproteică și cu conținut scăzut de carbohidrați. Din punct de vedere al conținutului caloric, dieta este foarte sărăcăcioasă, însumând în jur de 1000 de kcal pe zi.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Exemplu de meniu dintr-o zi a dietei balerinei

Masa 1: Cafea neîndulcită sau cu îndulcitor

Masa 2: Două ouă fierte tari

Masa 3: Un pahar cu suc de roșii preparat în casă

Masa 4: O felie de pâine integrală cu 100 g șuncă Praga/carne de pui/carne de curcan/pește

Masa 5: Un măr

Masa 6: 100 g brânză vaci slabă

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private