marți, octombrie 4, 2022

Dietă Bianca Drăgușanu. Vedeta a dezvăluit la un moment cum reușește să se mențină în formă și care sunt alimentele la care a renunțaț.

Vedeta a dezvăluit în podcastul lui Damian Drăghici că este adepta unui stil de viață echilibrat și are anumite alimente pe care le evită.

Bianca Drăgușanu spune că nu se abține de la nimic, însă este întotdeauna atentă să mănânce puțin. „Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi. Acum, dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

Dietă Bianca Drăgușanu. Alimentul pe care Bianca Drăgușanu nu îl mănâncă niciodată. Ulterior, vedeta a recunoscut că sarea și zahărul au fost eliminate din alimentația sa. „Este bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general, evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul podcastului.

Când a început să-și construiască imaginea Bianca Drăgușanu

„Nu știu dacă aș putea să spun că am început să construiesc, pentru că la mine s-a pus cărămidă cu cărămidă fără să mă gândesc că aș vrea să construiesc ceva. Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu ceea ce am ajuns, de fapt. Mi-am dorit celebritate, nu a fost ușor drumul deloc, pentru că sunt judecată foarte des, dar, fiind un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus până în momentul de față”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Stresul și alim...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private