Sari la conținut

Dietă Irina Loghin. Cum a slăbit în 7 zile: Nu am simțit că îmi este foame

Irina Loghin
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Irina Loghin, sfat pentru gospodine

Dietă Irina Loghin. Îndrăgita artistă este întotdeanua preocupată de sănătatea sa, așa că are grijă să facă sport, să aibă o dietă echilibrată și să îngrijească – acesta fiind și motivul pentru care arată atât de bine la 86 de ani.

Chiar dacaă nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, Irina Loghin spune că a slăbit câteva kilograme cu ajutorul unei cure de detoxifiere.

Potrivit Antena 3, artista a mers la o clinică în Brașov, unde a urmat o cură de detoxifiere, timp de o săptămână. În acest timp, a reușit să dea jos patru kilograme și nu a simțit senzația de foame.

Irina Loghin: ”Mă miram seara cum poate să nu-mi fie foame”

Dietă Irina Loghin. ”Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.

Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo.

Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea.

A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt.

Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a explicat Irina Loghin, la Antena Stars.

Irina Loghin: ”Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună”

Artista a rușit să topească 4 kilograme în 7 zile și spune că nu a simțit în acea perioadă senzația de foame.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame.

După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”, a povestit cântăreața de muzică populară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel