luni, februarie 6, 2023

Deși are 57 de ani, Camelia Șucu – una dintre cele mai de succes femei din România, se menține într-o formă senzațională.

În cadrul unui interviu pentru click!, femeia de afaceri a dezvăluit în ce constă regimul ei alimentar zilnic.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului 2023...

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate seara. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit cunoscuta femeie de afaceri, pentru Click!.

Te-ar mai interesa: Atenție la aceste medicamente. Medic: „Au re...

Camelia Șucu a divorțat de Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Cei doi au format un cuplu pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină Carol Davila.

Camelia și Dan Șucu s-au căsătorit la scurt timp după ce au devenit prieteni. Cei doi au împreună două fiice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private