sâmbătă, mai 28, 2022

Pierderea în greutate nu este cea mai ușoară provocate. Cu toate acestea, slăbitul poate deveni floare la ureche atunci când urmezi pașii corespunzători și ai disciplină.

Determinarea, se pare, este un element foarte important atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus.

Lidia Fecioru, renumit bioenergoterapeut, dezvăluie că a devenit foarte hotărâtă să piardă în greutate după ce soțul i-a reproșat greutatea în timp ce proba o rochie.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: „Şi creierul se atrofiază...

După ce a slăbit, Lidia Fecioru a divorțat, deoarece a realizat că omul care ar fi trebuit să îi fie alături nu o mai iubea la fel de mult, având în vedere reproșul.

Dieta celebră a Lidiei Fecioru

Cu mai mulot timp în urmă, într-un interviu acordat pentru Irina Reisler, Lidia Fecioru dezvăluie ce dietă a urmat și cum a ajuns de la 90 de kilograme la numai 60 de kilograme.

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu le mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină, și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara. Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, a explicat Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: durerea în trei zone ale corpu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private