luni, august 15, 2022

Dieta minune a Lidiei Fecioru: a divorțat și a slăbit 30 de kilograme. A renunțat complet la aceste alimente.

Viața pe grabă, pe repede înainte, ne împiedică, uneori, să observăm că trăim într-o minciună. Este și cazul celebrului bioenergoterapeut Lidia Fecioru care ajunsese, la un moment dat, la 90 de kilograme, fără să-și dea seama.

Dieta minune a Lidiei Fecioru: a divorțat și a slăbit 30 de kilograme

„Muncind foarte mult, n-aveam timp să mănânc și mâncam o dată pe zi, nu mai mâncam altă dată. Dar mâncam mult. Și atunci, mâncând foarte mult, mă îngrășasem. Aveam 62 de kilograme, după care m-am dus la 90. Când veneam de la serviciu, rupeam. M-am îngrășat în perioada de 38-40 de ani”, a povestit bioenergoterapeutul, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ce este interzis să faci pe 15 August! Se spune că...

Semnalul de alarmă a venit bruscși dureros, tocmai din partea celui la care se aștepta mai puțin. Un comentariu nepotrivit al soțului său a fost catalizatorul de care avea nevoie.

„Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am îmbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine”, a dezvăluit Fecioru.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

A urmat o perioadă dificilă, în care a experimentat deziluzii și neputințe. Dar fiecare eșec a ambiționat-o și mai tare.

„Dar m-a ambiționat așa de tare, m-am pus pe regim. Toate regimurile posibile le-am băgat în unul. Și am slăbit într-un an de zile, am ajuns la 62 de kilograme înapoi și am divorțat”, a spus Lidia Fecioru.

A renunțat complet la aceste alimente

Lidia Fecioru a dezvăluit că sfatul unui nutriționist a ajutat-o foarte mult. A apelat la o dietă disociată, iar timp de un an de zile nu a consumat deloc băuturi acidulate.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci porumb fiert. Este o minun...

„M-am dus la nutriționist, obligatoriu, și am luat un regim disociat pe care l-am pus foarte bine, adică un an de zile eu nu am știut ce înseamnă acidulat.

Deși mi-a devenit un stil de viață, eu nici acum nu mănânc cartofi cu carne, n-ai să mă vezi.

Dacă mănânc la masă, eu mănânc doar cât încape într-un pumn, atât. Nici nu mai încape mai mult, pentru că, la un moment dat, mi se micșorase atât de mult stomacul încât eu mă săturam dintr-un polonic de ciorbă.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Am ținut acest regim disociat cu trei zile proteine animale, trei zile vegetale și trei zile doar orez cu legume. Mi-a prins foarte bine. Vreau să spun că, după prima lună de ținut regim, aveam o energie de îmi venea să întorc munții”, a mai spus Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private