marți, iunie 22, 2021

Dieta coreeana pentru slabit, ce presupune K-Pop Diet, planul alimentar inspirat dintr-un gen muzical la moda in Coreea.

Dieta coreeana se bazeaza pe consumul de alimente integrale si este inspirata

din bucataria traditionala coreeana. Preparatele acestei bucatarii sunt extrem de apreciate, atat in Orient, cat si in Occident.

Dieta K-Pop este considerata o metoda foarte eficienta pentru slabit si pentru a dobandi un fizic de invidiat, la fel ca vedetele muzicii pop din Coreea.

Dieta coreeana se bazeaza pe consumul de alimente integrale si este inspirata din bucataria traditionala coreeana. Preparatele acestei bucatarii sunt extrem de apreciate, atat in Orient, cat si in Occident.

Pentru a avea sanse de reusita cat mai mari este bine sa respecti urmatoarele reguli:

Mananca mai putin.

Desi nu exista o limita inferioara de calorii, este recomandat ca meniul sa fie format din supe si alte preparate pe baza de legume – satioase, dar cu un continut mai mic de calorii.

Mananca mai putine grasimi. Este recomandat sa limitezi aportul de alimente uleioase, sa eviti sosurile si sa mananci cat mai rar alimente de tip fast-food.

Minimizeaza aportul de zaharuri. Este recomandat sa inlocuiesti sucurile procesate cu apa, iar prajiturile, dulciurile si inghetata cu fructe proaspete.

Citeste continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri