vineri, iunie 9, 2023

Acum mai bine de o lună, Andreea Mantea a început o dietă, iar acum se laudă cu o siluetă de invidiat.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a declarat vedeta.

Deși a slăbit considerabil și acum se laudă că a ajuns să poarte mărimea S la pantaloni, Andreea Mantea recunoaște că este greu să duci un stil de viață sănătos și ai nevoie de multă ambiție.

„Mi-au spus mai multe persoane de o dietă în care trebuie să mănânci doar proteină și te ajută foarte repede să slăbești, într-un timp scurt. Dar nu mănânci nimic altceva. Nu poți să înșeli cu un castravete sau o felie de castravete sau o roșie.

Nu ai voie nimic, numai proteine. Faci asta și îți nenorocești ficatul și ești leșinată. Și atunci încerc să mănânc sănătos: o bucățică de cărniță la grătar, cu o sălățică, în salată hai să nu mai punem mult ulei, trebuie să ai grijă câte semințe pui și așa mai departe.

Dar nu pot, nu sunt genul. Într-o săptămână, pot să zic că mănânc trei zile sănătos, celelalte patru… nu”, a mai spus Andreea Mantea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private