luni, august 15, 2022

Dietă Denise Rifai. Prezentatoarea TV de la KanalD a explicat ce face pentru a avea o siluetă trasă prin inel la 36 de ani.

Denise Rifai este extrem de atentă la ceea ce mănâncă și a dezvăluit care sunt alimentele pe care le-a exclus din dieta sa.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Ce este interzis să faci pe 15 August! Se spune că...

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Dietă Denise Rifai. În plus, prezentoarea TV de la KanalD spune că evită și produsele lactate, pe care a început să le înlocuiască cu alternativele vegetale.


„Trebuie să fiu de cinci ori mai atentă”

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de cinci ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai crează spațiu să mai poți mânca ceva”, a spus Denise Rifai pentru click.ro.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

„Nu sunt obsedată de numărul de kilograme, nu contează numărul de kilograme, ci contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău, mai ales dacă ai posibilitatea să poți să îți permiți să cumperi alimente de calitate”, a mai sus vedeta Kanal D.

„Sunt un om normal care încearcă să își mențină o siluetă decentă. Acum, dacă ne uităm la anumite publicații, unii zic că nu sunt tocmai cea mai siluetă dintre siluete, depinde de gustul fiecăruia. Eu aleg să fac lucrurile sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot. Pentru că au fost și ani în viața mea în care alergam dintr-o parte în alta… unde să îți permiți vreodată să poți să îți iei mâncare la pachet, să ai grijă de corpul tău. Eu aleg să îmi iau foarte multă mâncare la pachet și sunt foarte organizată”, a spus Denise Rifai.

Te-ar mai interesa: Ce spunea Arsenie Boca despre Maica Domnului: NU f...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private