Sari la conținut

Cum a reușit Irina Loghin să slăbească în doar 7 zile? „Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”

Are 83 de ani dar arată FANTASTIC! Irina Loghin a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat la această vârstă.

Irina Loghin a fost invitată la o emisiune TV unde a povestit cum a reușit să scape de câteva kilograme și să își subțieze talia în doar o săptămâmă cu ajutorul unei cure de detoxifiere pe bază de sucuri. Aceasta a dat jos patru kilograme într-o săptămână și nu a resimțit deloc senzația de foame.

Irina Loghin: ”N-am crezut că o să pot rezista. Mă miram seara cum poate să nu-mi fie foame”

”Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.

Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo.

Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea.

A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt.

Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a explicat Irina Loghin, la Antena Stars.

Irina Loghin: ”Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună”

Artista arată foarte bine, are o formă fizică de invidiat și nimeni nu-i dă vârsta pe care o are.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame.

După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”, a povestit cântăreața de muzică populară.

Este recomandat ca înainte de orice dietă sau regim, să cerem sfatul medicului pentru a ne asigura că starea noastră de sănătate este bună.

Alimentele la care a renunțat Irina Loghin: ”Sunt otravă pentru organism”

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a spus Irina Loghin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel