Sari la conținut

Dietă Fuego. Cum a slăbit 30 de kilograme: „Mâncarea asta mă ține cinci ore”

Sursă FOTO: EVZ

Dietă Fuego. Îndrgistul artist a găsit soluția pentru a scăpa de kilogramele nedorite, are un stil de viață echilibrat și nimic nu i se pare complicat. A topit 30 de kilograme!

În cadrul unei emisiuni TV, Fuego a povestit și o întâmplare amuzantă care s-a petrecut după ce a zis că vrea să slăbească.

” (…) sunt tocmai în Republica Moldova la Chișinău și am participat la câteva evenimente aici. Am fost la un liceu și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine.

Fuego: „Fără dulciuri, pâine şi făinoase”

Dar de ce am spus asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi.

Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând.

Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat”, a declarat Fuego, la Antena Stars.

Fuego: „Mâncarea asta mă ține cinci ore”

Dietă Fuego. Paul Surugiu a dezvăluit că are un secret de aproape jumătatea de an. Dimineața, când se trezește, bea două căni pline cu apă plată, cât mai naturală.

„Îți spun un lucru care este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor.

După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr.

Mâncăm cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține cinci ore”, a mai declarat Fuego.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel