marți, iunie 6, 2023

Dietă Gabriela Cristea. Anul trecut, prezentatoarea TV a ținut o cură de slăbire, fără prea mari sacrificii. Însă, vedeta a mărturisit recent că nu își mai găsește motivația pentru a reveni la silueta de odinioară.

”În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea”, a spus Gabriela Cristea.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Acum un an, Gabriela Cristea spunea că a intrat la cură de slăbire

”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super!

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...


Beau minim 2 litri și jumătate de apă

Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, spunea Gabriela Cristea, anul trecut, conform Antena Stars.

Gabriela Cristea a mărturisit că nu nu este atrasă să facă curat. Prezentatoarea TV spune că nu se descurcă atunci când vine vorba să dea cu aspiratorul.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

„M-am apucat eu să fac, dar nu am avut mare spor pentru că fetele erau acasă și mă cam încurcă. Nu era nici Tavi acasă, iar acesta este un amănunt semnificativ pentru că eu chiar nu mă descurc cu aspiratorul. Nu am forță în mâni, nu pot să-l ridic”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipicï”, scrie spynews.ro.

„Abia aștept să am și eu un ajutor la curățenie. Nu avem pe nimeni la curățenie, ne descurcăm singuri cum putem, dar ne ajutăm eu și Tavi pentru că fetele sunt încă foarte mici și abia aștept să crească. Eu cred că vor fi ajutoare de nădejde. Astăzi nu au fost receptive pentru că aveau și desene animate, nu prea aveau chef”, a adăugat vedeta.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

„Am avea nevoie de un ajutor extern”

”Activitatea care nu-mi place deloc este să dau cu aspiratorul. Nu-mi place să fac curățenie. Chiar este o corvoadă pentru mine. Nu-mi place nici să calc. Trebuie, nu putem lăsa casa să cadă peste noi. Casa noastră este foarte mare, am avea nevoie de un ajutor extern, dar am hotărât că facem o pauză. Tavi nu mai este de acord să primească pe nimeni în casă”, a mai spus Gabriela Cristea.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

„Mi-am pus din nou pijamaua şi m-am băgat în pat”

”Neata! Cum e ziua voastră? A mea e naşpa… m-am trezit azi noapte de două ori pentru fete şi am dormit în trei paturi diferite. Când a sunat telefonul la 07:30 am înjurat de toţi sfiintii şi m-am ridicat din pat târâş, mi-am tras pe mine primele haine găsite şi m-am apucat să îmbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost mârâita cât pentru toate zilele în care e minunată şi a plâns de când am intrat la ea în cameră şi până a intrat în uşa grădiniţei.

Apropos, a trimis educatoarea acum nişte poze cu clasă şi ea râde cu gura până la urechi… să se știeeeee! Când am ieşit să deschid poarta, am descoperit vremea mirobolantă cu ceață şi umezeală de faci astm şi dacă nu ai… şi dacă mai vreţi, continui. Am treabă ca la balamuc, dar m-am întors acasă, mi-am pus din nou pijamaua şi m-am băgat în pat. Mai fac treaba şi mai târziu!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa personală de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private