Sari la conținut

Dietă Kate Middleton. Ce mănâncă în fiecare dimineață pentru a fi sănătoasă și a avea energie toată ziua

Kate Middleton știe foarte bine că a fi membru al Casei Regale nu este deloc ușor. Are un loc de muncă cu normă întreagă și menținerea sănătății este vitală pentru a face față sutelor de angajamente.

Pentru a avea energie pe tot parcursul zilei, Prințesa de Wales are câteva strategii axate pe alimente care îi oferă nutrienții de care corpul ei are nevoie pentru a fi activă și, de asemenea, pentru a se menține în formă. Vrei să știi care sunt acestea? Vă spunem imediat.

Kate Middleton, truc pentru a fi sănătoasă și a avea energie toată ziua

Prințesa de Wales are o dietă bazată pe alimente bogate în proteine ​​și sărace în grăsimi pentru a avea o silueta zveltă. La inceputul zilei, bea un smoothie bogat care ii ofera vitamine si energia de care are nevoie pentru întreaga zi.

Smoothie-ul preferat al lui Kate Middleton

Potrivit presei internaționale, Kate Middleton își face smoothie-ul cu aceste ingrediente:

  • Varză
  • frunze de ceai verde
  • Spanac
  • Frunze de coriandru
  • afine
  • frunze de salată verde

Această combinație este una dintre preferatele ei pentru a începe ziua.

Acesta este planul alimentar al lui Kate Middleton

Prințesa de Wales își completează micul dejun cu un castron de fulgi de ovăz, iar pentru prânz optează pentru mâncăruri fără carne. La prânz și la cină, preferă salatele sau pastele, pe care îi face plăcere să le gătească împreună cu copiii ei.

Pe lângă o alimentație echilibrată, Kate rămâne hidratată, astfel încât pielea ei să arate mereu strălucitoare.

Gătește ori de câte ori prinde ocazia

Acest lucru a fost susținut de bucătarul britanic Carolyn Rob, care a lucrat mai bine de două decenii la Palatul Kensington.

„Kate pregătește ea însăși majoritatea meselor pentru Prințul William și pentru copii. Ea gătește destul de mult”, a explicat bucătarul când a povestit ce mănâncă ducesa într-o singură zi.

Carolyn Rob a asigurat că îi place să gătească preparate cu curry și că nu se teme să încerce gastronomia altor țări.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel