joi, octombrie 6, 2022

Nu totul este roz în căsătoria dintre Kate Middleton și Prințul William: realitatea este că în relația lor s-au întâmplat unele lucruri dificile, precum presupusele infidelități ale Prințului de Wales.

Multă lume a observat că cei doi nu se țin de mână atunci când apar în public și se întreabă din ce cauză. Aici vă spunem motivul acestei decizii luate de Kate și William.

Povestea de dragoste a cuplului regal a început în 2001, când s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews din Scoția. Mai târziu, au devenit iubiți pentru a se căsători în sfârșit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, într-o ceremonie la care au participat 1.900 de invitați și a fost văzută de 72 de milioane de oameni din lume.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

William ar fi înșelat-o pe Kate cu o prietenă

În 2019, un zvon a susținut că Prințul William i-a fost infidel lui Kate Middleton cu Rose Hanbury, soția lui David Cholmondeley, al șaptelea marchiz de Cholmondeley.

Având în vedere speculațiile, William a fost nevoit să intervină prin intermediul avocaților săi pentru a nu fi afectat de presupusele calomnii.

Potrivit presei străine, William a avut o aventură cu Marchioness of Cholmondeley în 2018, când Kate era însărcinată cu Prințul Louis.


De ce nu se țin de mână Kate Middleton și William?

Potrivit experților regali, decizia lor ține de a nu-și expune viața privată în public, și mai puțin atunci când au fost înconjurați de scandaluri precum infidelitatea. Potrivit expertului în limbajul corpului Judi James, „Obișnuința lui William și Kate de a nu se ține de mână în public pare să se bazeze mai degrabă pe o decizie conștientă decât pe o aversiune față de această formă specială de manifestare a afecțiunii”.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Expertul a mai adăugat pentru The Sun că prinții din Wales nu se țin de mână și pentru că vor să urmeze tradiția regilor și reginelor dinaintea lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private