duminică, iunie 4, 2023

Medicul Mihaela Bilic a dezvăluit ce dietă ține și cum reușește să se mențină în formă fără a renunța șa micile plăceri.

Dietă Mihaela Bilic. „Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură”, a spus Mihaela Bilic pentru viva.ro.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

„Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a mai spus medicul nutriționist.

„Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură”, a spus Mihaela Bilic pentru viva.ro.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Dietă Mihaela Bilic. „Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a mai spus medicul nutriționist.

Nutriționist

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc

Mihaela Bilic, medic nutriționist, demontează toate miturile despre slănina de porc, care este considerată o bombă cu ceas pentru sănătate și de care toată lumea se ferește.

„Somonul cu picioare e… porcul de Mangalita. Iata o analiza concreta a continutului de acizi grasi din slanina acestui animal. Puteti vedea cu surprindere ca procentul de grasimi mono- si poli-nesaturate depaseste cu mult pe cel al grasimilor saturate. Mai aproape de uleiul de masline si de somon, slanina de porc e o sursa de grasime sanatoasa. Si de sezon:)”, a scris Mihaela Bilic pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private