miercuri, ianuarie 26, 2022

Dieta Minodorei. Cum a slăbit 40 de kilograme! Cu multă ambiție, artista a reușit să ajungă de la 100 de kilograme la 60 de kiograme.

Celebra artsită a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus și a reușit în cele din urmă să piardă kilogramele nedorite. Acesta este secretul său!

După ce a slăbit în urma unei operații de micșorare a stomacului, Minodora s-a îngrășat din nou. Acum, artista spune că a reușit din nou să slăbească și să își mențină silueta. Iată ce a făcut în acest sens!

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului pancreatic: două părți ale c...

Minodora a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea despre metodele care au ajutat-o să trăiască și a oferit informații despre stilul său de viață.

Dieta Minodorei. „Am slăbit 40 de kilograme în doi ani de zile, din 2019. Mai aveam un corp, mai duceam în spate încă o persoană. Am pornit de la 100 de kilograme, iar acum am 60.”, a mărturisit ea.


 Nu mai are poftă de mâncare

Artist nu ar fi putut să facă nimic dacă nu ar fi avut o ambiție de fier. Minodora spune că nu a făcut nimic ieșit din comun, însă nu mai are aceeași poftă de mâncare și profita de asta ca să nu mai mânânce mult.

„Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare. Și de aici a plecat totul. Gătesc la fel de mult cantitativ, la fel de multe feluri de mâncare. Îmi fac ce poftă am, dar gust câte puțin. Faptul că văd atâta mâncare în fața mea… toată lumea zice cum de pot să țin atât de multe dulciuri în casă, în fiecare colț al casei mele sunt dulciuri. Dacă văd mult, nu mai îmi trebuie.
Și înainte mâncam dulciuri, dar nu erau atât de multe și atunci mi-am dat seama că dacă am sertarele pline și am totul în casă plin și așa, e invers. Le văd și nu am nevoie. Din toate alea iau o bomboană sau poate mănânc o eugenie.”, a mai spus aceasta.

Te-ar mai interesa: Știai că apa îmbuteliată are termen de valabilitat...

Sursă FOTO: Instagram

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private