sâmbătă, decembrie 3, 2022

La cei 52 de ani ai săi, artista de muzică ușoară Sanda Ladoși nu arată de vârsta pe care o are. Mai mult decât atât, vedeta este tonică, este acrobată la circ și motociclistă acrobat și spune că poate mânca orice își dorește. Care este secretul ei?

SECRETUL frumuseței Sandei Ladoși

Sanda Ladoși a dispărut din lumea muzical, în ultimii ani. Solista care a făcut furori cu hituri precum  „Nu mă iubi”, „Mi-e dor”, „Khalini”, etc, a luat prima pauză de la muzică în 2007, când s-a născut fiul ei. După doi ani, artista s-a retras din nou din lumina reflectoarelor, după ce a adus-o pe lume și pe fiica ei.

Te-ar mai interesa: Cancer ovarian: patru simptome principale care apa...

În ultimii ani, ea a dispărut din nou din lumea muzicii, de data asta pentru a se dedica unui alt domeniu.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Sanda Ladoși a vorbit despre viața de mamă, dar și despre dieta pe care o urmează la vârsta de 52 de ani.

„Sunt bine, după o zi complicată și plină. În general, când ai doi copii de care te ocupi, lucrurile se aglomerează. Dar sunt fericită, împlinită, mulțumită de ei, de posibilitățile pe care le avem noi, ca artiști, să ne facem meseria, și trebuie să mergem înainte cu bune și rele.

Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț. Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu ca părinte trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar mai interesa: O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon p...

„În fiecare zi este o provocare”

Sanda Ladoși este mamă a doi copii, de 14, respectiv 16 ani. În acest sens, ea spune că „ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul”. În fiecare zi este o  provocare, este complicat, spune fosta cântăreață.

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.”, a mai declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, artista.

Te-ar mai interesa: Analize pentru ficat pe care oricine trebuie să le...

Ce dietă ține Sanda Ladoși în formă la cei 52 de ani?

Multe femei de vârsta ei se țin tot felul de diete pentru a se menține în formă, iar ea, Sanda Ladoși, face sport, însă nu la fel de mult cum obișnuia să facă în trecut.

„Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț.”, ne-a mai dezvăluit artista. Citește continuarea pe SPECTACOLA

Te-ar mai interesa: Centru de asistență și îngrijire pentru persoane v...

Când vine vorba de alimentație însă, Sanda Ladoși spune că-și permite să mănânce orice și nu se abține prea mult de la anumite plăceri alimentare. Singura perioadă în care a avut probleme cu kilogramele în plus a fost după cea de-a doua naștere, spune artista.

Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort

„Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui.”, a continuat aceasta pentru sursa citată.

Te-ar mai interesa: Atenție! Acest obicei poate crește riscul de moart...

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private