luni, decembrie 5, 2022

Orientarea spre un stil de viață sănătos are doar beneficii asupra organismului din punct de vedere al sănătății, dar și al un efect pozitiv asupra stării de bine. Având o alimentație bine pusă la punct, vom avea mai multă energie atât dimineața, cât și pe parcursul zilei. Acest lucru se datorează tuturor nutrienților luați din alimente sănătoase și bine alese. Majoritatea fac acest pas alegând să țină o dietă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4-10 decembrie. Dispută pe cer. Alina Băd...

Dieta cardiologilor

Dieta cardiologilor este una dintre cele mai populare diete la nivel mondial în acest moment. În mod normal, aceasta dietă nu este foarte lungă, doar 15 zile. De asemenea, se fac două zile de pauză între perioadele de cinci zile în care se ține cura.

Dieta cardiologilor. După părerile celor care au ținut-o, dieta este eficientă în combaterea obezității și este recomandată pentru sistemul circulator sanguin. Pentru a eficientiza rezultatele dietei, este recomandat să apelați la un nutriționist, însă vă punem la dispoziție planul alimentar pe 15 zile. Vă informăm că dieta este simplă însă nu este ușor de ținut.

Te-ar mai interesa: Dieta anticancer. Nutriționist: ”Acest tip de alim...

Dieta cardiologilor are un plan alimentar bazat pe consmul grăsimilor și carbohidraților buni din alimentație, iar specialiștii o recomandă persoanelor cu un stil de viață sedentar.

Dieta cardiologilor are o durată de 15 zile plus 4 de odihnă.

Micul dejun în timpul acestei diete este același în fiecare zi și este format dintr-o porție mare de fructe: Piersici, portocale, pepeni, pere, în timp ce strugurii sau bananele sunt interzise. Înainte de a o începe, luați două linguri de lapte de magneziu. Hidratarea este primordială.

Te-ar mai interesa: Această miere este AUR pentru ficat. Este recomand...


Dieta cardiologilor. Plan alimentar pe 15 zile

Ziua 1

Prânz: o portocală, un ou fiert și o ceașcă (200 ml) de iaurt

Cina: Două roșii, două ouă gătite (greu), o mică bucată de salată sau o jumătate de castraveți și două bucăți de pâine prăjită.

Ziua 2

Prânz: O portocală și o ceașcă de iaurt

Cină: o tomată, 125 g. carne fiartă, un prăjit, o portocală și o ceașcă de cafea sau ceai fără zahăr.

Ziua 3

Prânz: un ou fiert, o ceașcă de iaurt și o salată sau castravete

Te-ar mai interesa: Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu: „Mulți consideră că ...

Cină: O portocală, 125 g. o carne fiartă, un toast și o ceașcă de cafea sau ceai fără zahăr.

Ziua 4

Prânz: 125 de grame. de brânză (lapte de vacă), de roșii și de paine

Cină: Două roșii, 125 g. de carne fiartă, un măr și un toast.

Ziua 5

Pranz: 200 de grame. de carne sau pește (gătite), o roșii și un pâine prăjită

Cina: jumatate de kilogram de cartofi, morcovi sau mazăre (fierte).

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

SFAT: Reduceți pe cât posibil cantitatea de sare, alcoolul este interzis total. De asemenea, după această perioadă de cinci zile, se recomandă o pauză de două zile. Veți pierde 3 – 5 kilograme.

După ce ați efectuat această pauză, continuați cu același plan alimentar, alte cinci zile , cu încă două de pauză. Apoi alte cinci zile de plan alimentar și alte două de pauză.

Dieta cardiologilor nu este recomandată tuturor persoanelor, de aceea vizita la medic este necesară. La finalul dietei, cei care o pot ține pot slăbi eficient și sănătos cel puțin 10 kilograme.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private