Sari la conținut

Dieta miraculoasă de detoxifiere. Cea mai bună metodă se te menții în formă pe timpul verii

Dieta constă în consumarea a nu mai mult de 300 de calorii pe zi, distribuite în felul următor: o cană de suc de lămâie, urmată de o cană de ceai de ierburi sau de ghimbir. Singurele alimente acceptate sunt supele de legume, piureul de morcovi sau crema de avocado.

Top-modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley combină sucurile de fructe cu cele de legume, pe care le soarbe cu paiul, așa cum se vede din poza pe care postează pe contul ei de Instagram. Este totuși o dietă criticată de nutriționiști, având în vedere că aduce a înfometare.

Însă multe vedete au adoptat această dietă, între acestea Gwyneth Paltrow și Kristen Bell, care a participat chiar și la o dezbatere pe această temă. ‘Îmi place sucul de varză cu morcovi, spanac și mere. Îl pregătesc singură acasă, la care adaug ulei de in, aloe și lămâi din grădina mea’. Sucurile naturale sunt obligatorii pentru mine, mărturisește actrița cu fizic de adolescentă.

Khloe Kardashian, sora mai mică a lui Kim, este și ea adeptă a sucurilor naturale, la fel ca top-modelul Alessandra Ambrosio care le consumă imediat după orele de yoga și datorită cărora și-a recuperat silueta după cea de-a doua naștere.

Britney Spears preferă un amestec de șapte fructe exotice, în timp ce Kate Upton nu se desparte de sucul ei nici măcar când merge la cumpărături. Și nu sunt singurele. Emma Roberts, Hilary Duff, Nicole Richie sau Jennifer López sunt câteva dintre ‘dependentele’ de dieta detox

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: