miercuri, martie 22, 2023

Dietă Mirela Vaida. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit cum reușește să slăbească 2-3 kilograme în momentul în care simte că s-a îngrășat.

Prezentatoare TV de la Acces Direct se menține într-o formă de zile mari, în ciuda faptului că este mama a trei copii. Pentru că multe admiratoare sunt curioase să afle ce face în acest sens, vedeta a dezvăluit secretul în cadrul unui interviu acordat pentru VIVA!

Te-ar mai interesa: Bolile pe care câinii le pot detecta cu ajutorul m...

Dietă Mirela Vaida. „Țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre inimă și plămâni? Medic ...

Eu sunt un om fericit când se mănâncă. Și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă”, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și, gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea”, a spus Mirela Vaida, pentru viva.ro.

Te-ar mai interesa: Formula de calcul care ne ajută să aflăm dacă sunt...

Pentru că o fană a complimentat-o la un moment dat, spunându-i că arată mult mai tânără nefardată, Mirela Vaida a dezvăluit în ce constă ritualul său de înfrumusețare. Surprinzător, nu face nimic în mod special!

Mirela Vaida: Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine

Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de față, de zi, de rid, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine. Dar eu asta fac, mă demachiez, îmi cură fața bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic.

Te-ar mai interesa: LUMEA MEDICALĂ ÎN ALERTĂ! O ciupercă mortală rezis...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private