Sari la conținut

Dieta Monica Anghel. 3 alimente la care a renunțat: Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul

SURSĂ: Retete si vedete

Dieta Monica Anghel. După o lupă lungă cu kilogramele în plus, Monica Anghel a slăbit spectaculos și se poate lăuda cu o silueta de vis. 

Pentru că multe persoane i-au cerut ajutorul, artista a dezvăluit care sunt secretele cu ajutorul cărora a reușit să slăbească.

”Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul. De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme”, spune ea.

A renunțat la zahăr, pâine și alimente procesate

În momentul în care a fost întrebată dacă a renunțat la vreu aliment, Monica Anghel spune că ”la zahăr, clar!”. Și nu doar atât.

Dieta Monica Anghel. ”Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr! Se întâmplă foarte rar (să mai gust, n.red.) și toată lumea insistă și îmi spune: ”dar măcar ia o gură și gustă”. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul. Și atunci de ce să nu le elimin?”, spune Monica Anghel, potrivit viva.ro.

”Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18”, a mai spus artista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel