Sari la conținut

Dietă Teo Trandafir. „În fiecare dimineata mănânc…”

Sursă FOTO: Retete si vedete

Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme după ce ani de-a lungul anilor s-a luptat cu grăsimea în exces, iar acum ceva timp și-a dezvăluit meniul zilnic.

Dietă Teo Trandafir. Pentru cei care nu știu, după mai multe diete cu care nu a avut niciun rezultat, Teo Trandafir a apelat operația de micșorare a stomacului.

Prezentatoarea TV vrea sa se asigure că nu se va îngrășa din nou, așa că are în continuare grijă la ce mănâncă.

Deși nu respectă orele de masă, pentru că timpul nu îi permite, Teo Trandafir mănâncă în fiecare dimineață același lucru, pentru a se asigura că nu încalcă regulile.

În momentul în care ajunge la locul de muncă, vedeta prefera sa „traga” de o ciorba, iar in timpul emisiunii rontaie cateva gustari, dar fara sa exagereze in privinta numarului de calorii, scrie Lyla.

Ce mănâncă Teo Trandafir în fiecare dimineață

Dietă Teo Trandafir. „Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum. Putini stiu ca dimineata pun in gura doar doua feliute mici de paine, iar la pranz o ciorbă o descant in… doua ore!

Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindcă mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata. Pe urma, ajung la serviciu. Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai…o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti.

După aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti dacă mi se face rau de foame. La final, mai astept la “pomana”, poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!”, a povestit Teo Trandafir la un moment dat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel