Sari la conținut

Dietă Tudor Ionescu. Cum a slăbit 40 de kilograme: Nu mai consum …

Dieta cu care Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme. A reușit să ajungă de la 104 kg, la 64! Artista a trecut printr-o perioadă uimitoare și a reușit să surprindă pe toată lumea.

„Clar mă simt mai bine, nu știu dacă mai simpatic, că nu mă gândesc la mine așa, însă mă simt bine. Eu am slăbit pentru mine, pentru sănătatea mea, nu din alt motiv. Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi”, a declarat Tudor Ionescu, pentru click.ro

„Nu mai consum carne”

Dieta cu care Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme. În momentul în care a fost întrebat care sunt cele 5 reguli pe care le respectă cu strictețe de când a slăbit, artistul a spus:

„Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan și nici vegetarian convins, am ales pur și simplu, într-o zi, să nu mai mănânc carne. Nu beau sucuri în general, beau apă, multă apă, dar asta de foarte, foarte mult timp. Nu am niște reguli stabilite, pentru că nu sunt într-o cură de slăbire, dar mănânc mult mai puțin că înainte, pur și simplu așa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar să slăbesc mai mult decât mi-am dorit.

La mezeluri poftesc din când în când, dar nu atât de tare încât să mă facă să mănânc. Dacă într-o zi o să îmi fie poftă rău, am să mănânc fără să mă uit înapoi sau să mă gândesc de două ori. Nu știu dacă am o teamă să nu mă mai îngraș, am avut-o mult timp, că orice om care a fost gras mare parte din viață lui, însă acum nu știu dacă mai am gândul asta, dar nici nu îmi doresc să mai slăbesc. Ajunge. Aș vrea chiar să mai pun câteva kg”, a completat el.

Cum se vedea Tudor Ionescu la 104 kilograme și cum se vede acum

„Eu nu mă vedeam diferit și nu mă văd diferit, eu sunt fix la fel din interior, de unde “mă privesc” eu, doar că acum îmi place că mă mișc mult mai ușor, că pot pune orice haina pe mine, că nu mai obosesc la fel. Mă simt bine. Diferența asta o simt”, a mai spus el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel