joi, martie 4, 2021

DIETA de URGENȚĂ! Scăpați rapid de kilogramele acumulate de Paște. Când o femeie este disperată și dorește ca într-o săptămână să aibă un minus pe cântar ca să poată intra într-o ținută de ocazie, e posibil să nu aleagă varianta sănătoasă.

Nutriționiștii nu recomandă dietele fulger, chiar condamnându-le pentru că pot produce un dezechilibru în organism, dar dacă este urgență, putem alege câteva zile de hrană sănătoasă și mai puțină. Dieta cu mere este eficientă. Merele sunt sănătoase, îmbunătățesc digestia și sistemul imunitar, previn cancerul și sunt bogate în nutrienți. În această dietă, sunt recomandate și ouăle bio.

Nu trebuie să țineți mai mult de 7 zile, iar în zilele în care veți urma dieta cu mere, le mâncați atât crude, coapte sau în compot neîndulcit.

Compotul poate conține și pere, prune și zmeură. Când vă este foame, mâncați mere crude sau coapte, dimineața și seara. Apă din belșug, ceaiuri și compotul neîndulcit.

Masa de prânz e bine să o alcătuiți fie dintr-o salată mare cu două ouă fierte, fie pește la abur/grătar sau fiert cu aceeași salată mare, care va acompania și carnea la grătar, dacă va fi alegerea zilei.

Pe parcursul dietei cu mere nu consumați zahăr și sare. Ținută corect, această dietă promite să vă scape de câteva kilograme în 7 zile.

Ultimele stiri

Parteneri