Sari la conținut

Dietă veche, cu ouă și vin! Cel mai bizar și eficient regim de slăbit

Sursă: Unsplash

Potrivit unui utilizator de Twitter, probabil în căutare de diete, Vogue ar fi inventat în anii ’70 o dietă cu „vin și ouă”, iar această promite rezultate mărețe.

Vinul este una dintre băuturile preferate de mulți oameni, fie pentru a însoți un anumit tip de mâncare, fie pur și simplu pentru gustul aromei în sine, dacă acesta este cazul dvs., avem vești bune… există dieta vinului!

Conform studiilor publicate de Institutul Național de Sănătate, vinul roșu conține antioxidanți care întârzie îmbătrânirea, îmbunătățesc circulația sângelui și te ajută să slăbești.

În ceea ce privește oul, acest aliment a fost unul dintre cei mai fideli însoțitori de pâine și cafea la micul dejun.

Conținutul său ridicat de proteine ​​și vitamine A, D și B12 îl transformă într-un aliment plin de substanțe nutritive recomandat de obicei de specialiști.

Cu toate acestea, grăsimea este, de asemenea, una dintre componentele sale și de aceea este adesea asociat cu creșterea colesterolului din sânge, care ar putea duce la boli de inimă.

Ce se întâmplă dacă mănânci ouă zilnic! Deci, este sănătos să mănânci ouă în fiecare zi?

Fără frică

Majoritatea persoanelor sănătoase pot mânca până la șapte ouă pe săptămână fără a crește riscul de boli de inimă, a declarat cardiologul Francisco López-Jiménez pe site-ul Clinicii Mayo din Statele Unite.

Sursă: Unsplash

Slăbește cu dieta veche de 53 de ani! AȘA topești kilograme cu VIN și OUĂ

Dieta minune, veche de 53 de ani! Topesti 2,7 kilograme in doua zile. Uite ce trebuie sa contina meniul unei zile

Astazi, dieta cu ou si vin! Dieta dateaza inca din anul 1962 si chiar daca pare ciudata, este una dintre cele mai longevive.

Prima dată, această dietă a apărut în cartea Helenei Gurley Brown, conform site-ului girly.ro

DIETA. Dieta scriitoarei spune ca poti slabi 2.7 kg in doar doua zile si le sfatuieste pe femei sa tina aceasta dieta intr-un weekend pentru a face fata cerintelor.

  • Micul dejun: 1 ou preparat in orice mod, fara unt, un pahar de vin alb.
  • Pranzul: 2 oua preparate in orice mod, doua pahare de vin alb.
  • Cina: 1 friptura, termina sticla de vin alb pe care ai deschis-o la inceputul zilei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel