Sari la conținut

Din cauza acestei afecțiuni rare, sânii unui model de 27 de ani nu se opresc din creștere

Sursă FOTO: Instagram

Un model australian în vârstă de 27 de ani a declarat că sânii ei nu se vor opri din cauza unei afecțiuni rare numite gigantomastie.

Într-un interviu acordat pentru SWNS, Pamelia J a spus că în doar opt luni, dimensiunile pieptului au crescut de la 39 de centimetri la 51 de centimetri.

Modelul OnlyFans a observat in urma cu aproximativ un an ca sanii ii cresc foarte repede, a inceput sa sufere si de dureri de spate, pentru care a fost trimisa la un chirurg si diagnosticata cu gigantomastie.

Deși la început i s-a părut amuzant să vadă cât de mult au crescut, însă acum i se pare incomod și își dorește să aibă sâni de mărime normală.

DIMENSIUNEA SANILOR I-A AFECTAT SĂNĂTATEA MENTALĂ

Pamelia, care suferă și de sindromul ovarelor polichistice (PCOS), a declarat pentru presa că a fost supusă unor teste pentru a determina dacă cele două afecțiuni sunt legate, deoarece nu știe o explicație pentru starea ei.

Femeia a subliniat că mărimea sânilor i-a cauzat și disconfort și probleme de sănătate mintală pentru că nu găsește haine care să o facă să se simtă bine și trebuie să facă față judecăților străinilor.

”Mă chinui să găsesc haine care să se potrivească bustului meu și ajung să port doar tricouri supradimensionate. Există opțiuni foarte limitate pentru femeile cu bust mai mare, mai ales dacă nu vrei să ai decolteul la vedere”, a spus Pamelia.

Pamelia a încercat să slăbească, dar sânii ei au continuat să crească, așa că a spus că următorul ei pas va fi să se opereze pentru a le reduce dimensiunea.

CE ESTE GIGANTOMASTIA?

Chirurgul plastician, Alberto Trapassi, a explicat în blogul Doctoralia că gigantomastia este definită ca prezența unei glande mamare cu un volum mai mare de 1000 cc, care poate provoca probleme serioase la nivelul spatelui și a pielii pliului inframamar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pamelia (@misspamme)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel