Sari la conținut

Din păcate, e adevărat! Florin Piersic, decizie neașteptată. „E prea multă tristețe în lume”

Din păcate, e adevărat! Florin Piersic, decizie neașteptată. „E prea multă tristețe în lume”.

Înainte cu doar două zile de împlinirea frumoasei vârste de 85 de ani, Florin Piersic și-a surprins admiratorii cu o vește neașteptată. Este unul dintre cei mai mari și mai iubiți artiști ai României. Tocmai datorită marii dragoste de care se bucură, Florin Piersic obișnuia ca, în fiecare an, pe 27 ianaurie, să răspundă invitațiilor televizate, pentru a fi aproape de oamenii care îl admiră.

Din păcate, e adevărat! Florin Piersic, decizie neașteptată. „E prea multă tristețe în lume”

În acest an, din păcate, marele actor a hotărât să nu mai apară în public. Acesta și-a explicat gestul printr-o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook. De curând, actorul a trecut prin momente grele după ce și-a pierdut un prieten, care a fost infectat cu coronavirus. De asemenea, o altă parteneră a sa se zbate între viață și moarte, tot din același motiv. În acest context, Florin Piersic a hotărât că nu se cuvine să-și sărbătorească ziua de naștere.

Dar, chiar dacă a rupt tradiția anul acesta, Florin Piersic le promite fanilor un spectacol așa cum merită, pe care îl va ține în 2022, atunci când va împlini 86 de ani.

„SCRISOARE CATRE VOI

Mai e putin și intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. In cateva zile, implinesc marele 85. Voi stiți ca n-am avut niciodata rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori si mai ales actrițe care parca sunt născuti pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârsta o data la patru ani.
De fapt daca ma gandesc bine, acum fiecare an implinit e o victorie, mai ales daca este trait frumos, cu speranta, cu bucurie. O sa vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!
An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat. Iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toata iubirea voastra, cu recunostiință.
In teatru, indiferent ce se intampla in viata actorilor de pe scena, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie sa fie acolo, sa intre in pielea personajelor lor , sa va aduca un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în coltul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru ca stiti ca a devenit aproape o traditie sa imi petrec ziua de nastere pe scena, cu voi alaturi . M-am gândit mult la asta.

Si acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe in lume.

De curand mi-am pierdut un prieten de o viata, Rocco- Grigore Rusu, care a fost rapus de boala asta blestemata, iar o minunata partenera a mea, se zbate acum între viata si moarte, din acelasi motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, sa ne tinem de sarbatoriri.
Si daca nu ne vom vedea fata in fata, fie pe scena, fie pe micul ecran, asta nu inseamna ca va iubesc mai putin.
Anul asta este anul Varsatorului, asa ca sunt convins ca ne asteapta lucruri minunate, numai sa trecem odata de perioada asta nefericita. VA ROG sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii si la anul, facem o sarbatorire si pentru 85 si pentru 86 la un loc! E o promisiune!
Va pup cu dragoste!”, este mesajul lui Florin Piersic.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel