luni, iunie 21, 2021

Gabriel Cotabiță, minune după vindecarea de coronavirus. „Nici nu zici că am fost bolnav”

Anul 2021 nu a început tocmai bine pentru Gabriel Cotabiță. Chiar în primele zile ale noului an, îndrăgitul cântăreț

a prezentat simptome de coronavirus, între care tuse și oboseală accentuată, astfel că a decis să se testeze. Din păcate, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital.

Între timp, starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit considerabil. Acesta a vorbit despre experiența sa din timpul internării, dar și despre minunea de care a avut parte, după externarea din spital. Cotabiță a declarat pentru playtech.ro că acum nu mai are nevoie de ochelari și nu-și poate explica cum s-a întâmplat acest miracol.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe

lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta. Însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate,

la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță, minune după vindecarea de coronavirus. „Nici nu zici că am fost bolnav”

Artistul a mai spus că,  la șase ani distanță după drama prin care a trecut în 20015, a primit o veste îmbucurătoare, din partea medicilor cardiologi.

„La ultimele analize, medicii mi-au spus că au dispărut sechelele de pe inimă, că nu se mai vede nimic. Nici nu zici că am fost bolnav”, a dezvăluit Cotabiță.

În 2015, Gabriel Cotabiţă s-a aflat în comă profundă, fiind

internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, după ce a suferit un stop cardiorespirator cu semne de infarct, în incinta Hotelului Hilton din Capitală.

Starea lui de sănătate a fost una foarte gravă, artistul fiind ventilat mecanic și ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Astfel, prognosticul specialiştilor a fost unul rezervat. Cu atât mai mult cu cât aceştia s-au temut că activitatea cerebrală a cântăreţului a fost afectată în cele peste 10 minute în care inima nu a pompat deloc sânge.

Gabriel Cotabiță a declarat că s-a programat pentru vaccinul

anti-covid și ne îndeamnă pe toți să facem același lucru.

„M-am programat și aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi să strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem?

Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți dacă nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării. Dar de data asta nu-i de vină Biserica”, a mai spus artistul.

Ultimele stiri

Parteneri