Sari la conținut

Gabriel Cotabiță, minune după vindecarea de coronavirus. „Nici nu zici că am fost bolnav”

Gabriel Cotabiță, minune după vindecarea de coronavirus. „Nici nu zici că am fost bolnav”

Anul 2021 nu a început tocmai bine pentru Gabriel Cotabiță. Chiar în primele zile ale noului an, îndrăgitul cântăreț a prezentat simptome de coronavirus, între care tuse și oboseală accentuată, astfel că a decis să se testeze. Din păcate, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital.

Între timp, starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit considerabil. Acesta a vorbit despre experiența sa din timpul internării, dar și despre minunea de care a avut parte, după externarea din spital. Cotabiță a declarat pentru playtech.ro că acum nu mai are nevoie de ochelari și nu-și poate explica cum s-a întâmplat acest miracol.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta. Însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță, minune după vindecarea de coronavirus. „Nici nu zici că am fost bolnav”

Artistul a mai spus că,  la șase ani distanță după drama prin care a trecut în 20015, a primit o veste îmbucurătoare, din partea medicilor cardiologi.

„La ultimele analize, medicii mi-au spus că au dispărut sechelele de pe inimă, că nu se mai vede nimic. Nici nu zici că am fost bolnav”, a dezvăluit Cotabiță.

În 2015, Gabriel Cotabiţă s-a aflat în comă profundă, fiind internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, după ce a suferit un stop cardiorespirator cu semne de infarct, în incinta Hotelului Hilton din Capitală.

Starea lui de sănătate a fost una foarte gravă, artistul fiind ventilat mecanic și ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Astfel, prognosticul specialiştilor a fost unul rezervat. Cu atât mai mult cu cât aceştia s-au temut că activitatea cerebrală a cântăreţului a fost afectată în cele peste 10 minute în care inima nu a pompat deloc sânge.

Gabriel Cotabiță a declarat că s-a programat pentru vaccinul anti-covid și ne îndeamnă pe toți să facem același lucru.

„M-am programat și aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi să strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem?

Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți dacă nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării. Dar de data asta nu-i de vină Biserica”, a mai spus artistul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel