Sari la conținut

Din spatele gratiilor, Elena Udrea încearcă să-și salveze averea… Ce mișcare interesantă face Udrea după ce ANAF i-a scos mașinile la licitație

Din spatele gratiilor, Elena Udrea încearcă să-și salveze averea… Ce mișcare interesantă face Udrea după ce i-au fost scoase mașinile la licitație de ANAF

 

După ce ANAF i-a scos mașinile la licitație, Elena Udrea se zbate din răsputeri să-și salveze agoniseala de-o viață.

 

Fostul politician (și fost ministru) încearcă să oprească vânzarea bunurilor confiscate de ANAF.

Reamintim că această măsură are loc în legătură cu dosarul Gala Bute, motiv pentru care Elena Udrea se și află după gratii din primăvara acestui an.

Așadar, Udrea a contestat măsura executării silite și a dat în judecată toate instituțiile implicate în confiscarea averii sale.

Hotărâtă să se lupte cu instituțiile statului, Udrea  le dă în judecată!

Pentru a-și apăra averea, Elena Udrea a dat în judecată: Administrația Finanțelor Publice sector 1. Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcția Generală Executări Speciale, Direcția Operativă de Executare Silită, Serviciul Executări Silite Regional București.

Citeste si:

De asemenea, Udrea a mai chemat în instanță Parchetul de la lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și Autoritatea Națională pentru Turism.

Astfel, Elena Udrea le cere socoteală celor care au condamnat-o, celor care i-au cerut despăgubiri și celor care au trecut la executarea ei silită, notează Fanatik.

După astfel de mișcări uimitoare, Elena Udrea este clar că luptă până la capăt. Și când un Capricorn, cum este Elena Udrea, intră în luptă… Este posibil să contrazică toate, dar absolut toate glumele pe seama blondelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.